Estrel Berlin

Berlin, Tyskland Flagget til Tyskland

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Spa
  • Flyplass Berlin Brandenburg (BER): 18.4 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Europas største konferanse- og underholdningshotellkompleks ligger i Neukölln-distriktet i Berlin. Mange offentlige transportforbindelser kan også finnes i området rundt, som bytoget fra Sonnenallee og bussen fra Ziegrastrasse. De mange sightseeingattraksjonene i Berlin er alle, naturligvis, innen rekkevidde.

1121 rom, inkludert 18 juniorsuiter, 63 suiter og 1028 dobbeltrom, er tilgjengelig for gjester i en 17-etasjers hovedbygning og en 13-etasjers hjelpebygning. Inn- og utsjekking er mulig når som helst i den døgnåpne resepsjonen. Fasilitetene inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe, valutaveksling og minibank. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere og heis. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. Du kan kjøpe suvenirer i gavebutikken. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Ekstra fasiliteter inkluderer en aviskiosk. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety i garasjen (mot en avgift) eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en barnevakt (mot en avgift), en bilutleietjeneste, oversettelsestjenester, romservice, en vaskeritjeneste, en frisør og en sidetjeneste. Aktive gjester som ønsker å utforske området rundt på sykkel, vil sette pris på sykkelutleie. Sykkelbod er også tilgjengelig. Et kontorsenter med projektor og kopimaskin er tilgjengelig. Arrangementer som konferanser, symposier, foredrag etc., men også enkel hverdag kan enkelt arrangeres ved hjelp av sekretærtjenesten og konferansetjenesten.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Alle rommene er teppebelagte og inkluderer en dobbeltseng. Separate soverom er tilgjengelig. Barnesenger og ekstrasenger kan bestilles for yngre gjester. Minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Minikjøleskap og kaffe- og tekoker er standardutstyr. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio, vekkerklokke og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Gjestene holdes alltid oppdatert takket være dagsavisen som følger med. Hårføner og sminkespeil er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom, 810 røykfrie rom og røykerom.

En solterrasse er et flott sted å fordrive timene. For de som ønsker å holde seg aktive mens de er på ferie, tilbyr hotellet sykling/terrengsykling. Sports- og fritidsfasiliteter på hotellet inkluderer et treningsstudio og kallisthenics. Det finnes et velværeområde med spa, dampbad, skjønnhetssalong, anti-aldringsbehandlinger og solarium og, mot en ekstra avgift, badstue og massasjebehandlinger. Hotellet tilbyr mange aktiviteter og underholdningsmuligheter, inkludert et underholdningsprogram, levende musikk, en danseklubb og en nattklubb.

Spisefasiliteter inkluderer en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. Den røykfrie restauranten tilbyr høye stoler for barn. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast og all-inclusive. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen. Til lunsj og middag kan gjestene velge mellom à la carte og en fast meny. Glutenfrie måltider og vegetarretter kan tilberedes på forespørsel. I tillegg er spesialservering og snacks tilgjengelig. Show cooking er en spesielt spesiell attraksjon.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider