Ving Fly+Hotell
7 netter, fra 1000000
Se pris og bestill

Scandic Sluseholmen

København, Danmark Vis på kart

Om hotellet

Scandic Sluseholmen ligger i hjertet av København, og bor du her vil du ha mindre enn 10 minutter å kjøre fra Tivoli og Rådhusplassen. Dette hotellet med hele 4 sjerner ligger kun 3,9 mi (6,3 km) unna Amalienborg slott.

Smak på lokale retter på Elements, en restaurant med en bar og matservering utendørs. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Gratis frokostbuffé serveres fra kl. 06.30 til kl. 09.30 på hverdagene og fra kl. 07.00 til kl. 10.30 i helgene.

Ta deg en runde på golfbanen og dra deretter nytte av noe av det øvrige som tilbys på stedet, som en badstue og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten gratis wi-fi, bryllupstjenester og tour-/billettassistanse.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt kredittkort, debetkort eller depositum i kontanter kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. .

Resepsjonen på dette overnattingsstedet har begrensede åpningstider. Gjester som ankommer når resepsjonen er stengt, vil ikke kunne sjekke inn før morgenen etter.

Vis på kart

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Restaurant

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Ingen tilbud tilgjengelig

Beklager, vi finner ingen reiser som samsvarer med ditt søk.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart