Boutique di Mare Hotel

Syros, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Avstand sentrum: 500 m
  • Air conditioning (rooms)
  • Internet in public area
  • Internet in rooms
  • Lobby/lounge
  • Reception
  • DistanceToCenter: 500

Om hotellet

Velkommen til Boutique di Mare Hotel på den greske øya Syros. Her møtes tradisjonell kykladisk ariktektur med genuin gjestfrihet ved Middelhavets strand. Start dagen med frokost og den slående vakre utsikten over havet fra hotellets terrasse. Og når dagen senere går mot sin slutt kan du slå deg ned igjen for å nyte den fortryllende solnedgangen.

Boutique di Mare Hotel ligger like ved Fetouri Beach på Syros' sørvestlige kyst. På stranda er det parasoller og fine solsenger. I perioden 15. juli til 30. august er solesengen på stranda mot avgift.

Hotellet har en egen restaurant med en nydelig terrasse rett ved havet. Frokosten, som er inkludetr, serveres her og gjennom dagen kan du også om ønskelig nyte både lunsjen og middagen der. På står lekre retter inspirert av det greske kjøkken. Det finnes også en bar på hotellet der du kan kjøpe en kald drink eller kose deg med en kopp kaffe.

Hotellet ligger like ved stranda og avstanden til det lokale sentrumet i Posidonia er cirka 500 meter. Her er det et begrenset utvalg med små tavernaer og minimarkeder. Det ligger en bussholdeplass cirka 150 meter fra hotellet for deg som vil utforske øya. Hovedstaden, den vakre byen Ermoupoli, og havna ligger cirka 10 kilometer unna. Offentlig gratis parkering finnes i nærheten hvis du vil leie bil under besøket.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider