Radisson Hotel Istanbul Sultanahmet

Istanbul, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Istanbul Sabiha Gökçen (SAW): 46.6 km (49 mins)
  • Flyplass Istanbul Atatürk (IST): 19.7 km (22 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Om hotellet

På grunn av sin beliggenhet i det gamle sentrum, har dette hotellet fordelen av å være innen gangavstand fra museer, monumenter og den berømte overbygde basaren. Karaköy-bryggen ligger 1 km unna. Trikke- og tunnelbanesystemene kan nås i umiddelbar nærhet av hotellet. Det er en overflod av barer, restauranter og natteliv i området.

Hotellet har 31 røykfrie rom. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Det finnes også en rekke butikker. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, romservice (mot en avgift), en vaskeritjeneste og en skyttelbuss til hotellet. Du kan også bruke sykkelboden. For å hjelpe gjestene med deres forretnings- og kommunikasjonsbehov, tilbyr forretningssenteret en faksmaskin.

Sentralvarme sørger for at rommene holder akkurat riktig temperatur. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Rommene har en dobbeltseng. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap og en te- og kaffestasjon. Det er også et strykesett og en buksepresse. Utstyrt med telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad), gir rommene mange måter for gjester å holde seg tilkoblet og underholdt. En kveldsforberedelse av sengen gir gjestene ekstra komfort om kvelden. Hårføner og badekåper er tilgjengelig på badene, som er utstyrt med dusj og badekar. Familierom er tilgjengelig for foreldre med barn.

Finværet kan nytes på terrassen. For de som ønsker å holde seg aktive mens de er på ferie, tilbyr hotellet sykling/terrengsykling.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en røykfri restaurant, en kaf og en bar. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast og halvpensjon. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen. Til lunsj og middag kan gjestene velge mellom à la carte og en fast meny. Diettmåltider og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer. Hotellet tilbyr et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider