The Hoxton, Rome

Roma, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Roma Fiumicino (FCO): 50.4 km (45 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger i nærheten av Villa Borghese og Via Veneto, i et av de mest elegante områdene i Roma. Innen en kort spasertur vil gjestene nå de mest kjente sightseeingattraksjonene fra romersk historie, kultur og tradisjon. På den nærliggende Via Veneto kan gjestene bla gjennom butikkene med ekte "Made in Italy"-design. I tillegg ligger hotellet bare noen meter fra det nylig renoverte Museum Borghese, som har en rekke verk av italienske kunstnere.

Hotellet har heis og har 183 rom. Flerspråklig personale i resepsjonen i lobbyen svarer gjerne på spørsmål. Fasiliteter tilgjengelig på hotellet inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en barnevakttjeneste (mot en avgift), medisinsk hjelp, romservice, en vaskeritjeneste og et myntvaskeri. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. Andre funksjoner inkluderer telefon, TV, radio og WiFi (uten ekstra kostnad). Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Hotellet har familierom, røykfrie rom og 1 røykerom.

Gjestene kan nyte et utvalg av sports- og underholdningstilbud. Komfortable solsenger er tilgjengelig på terrassen. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert sykling/terrengsykling, ridning, treningsstudio og spa.

Ulike spisesteder er tilgjengelig, inkludert en restaurant, en spisesal og en bar. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast og halvpensjon. Frokost og middag serveres hver dag. Vegetariske retter og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider