Hotel Varese

Roma, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Roma Fiumicino (FCO): 32.3 km (43 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,7/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet ligger i hjertet av byen, kun rundt 5 minutters gange fra Roma Termini jernbanestasjon. Også innen lett tilgang til hotellet er de viktigste severdighetene, motehus, monumenter, museer og teatre.

Hotellet har 46 rom, inkludert 10 enkeltrom, som ligger på 4 etasjer og kan nås med heis. Inn- og utsjekking er mulig når som helst i den døgnåpne resepsjonen. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Filmfans vil finne massevis av "lys, kamera, action" på kino. Daglige nødvendigheter kan kjøpes på supermarkedet. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en overføringstjeneste, romservice, vaskeritjeneste, en frisør, et myntvaskeri og en skyttelbuss til hotellet. En sykkelutleie gir gjestene muligheten til å utforske området på egen hånd. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Rommene har en dobbeltseng eller en king-size seng. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. En buksepresse er tilgjengelig for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på hotellet sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert sykling/terrengsykling og et spa.

Spisefasiliteter inkluderer en spisesal, en kafé og en bar. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast og halvpensjon. En kontinental frokostbuffé, lunsj og middag byr på mye deilig variasjon. Spesielle måltider, inkludert diettmåltider, er også tilgjengelig. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider