Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Torremolinos

Topp » Spania » Costa del Sol  » Torremolinos

Torremolinos
Torremolinos ligger vakkert til Costa del Sol. Byen var en av de første turistdestinasjonene hvor solhungrige skandinaver ville tilbringe sine feriedager. Her møtte turistene et varmt og hjertelig folk som tok imot dem med åpne armer.

Her lever de historike tradisjonene hånd i hånd med det ultraaktive bylivet. Historisk sett har befolkningsgrupper rundt hele Middelhavet vært bosatt på denne kyststrekningen gjennom historien. Hvert år feirer de ulike historiske festivaler hvor temaet er beseiringen av disse inntrengere. I bysentrum finner flere av disse arkitektoniske minnesmerkene. Deriblant finner du forsvartårnet,Torre de los Molinos, som byen har sitt navn etter.

Torremolinos har et mylder av aktiviteter du kan drive med mens du er her på ferie. Alt fra strandliv med vannaktiviteter til golf. Restaurantlivet har lange tradisjoner i dette området og du bør ha smakt på den lokal stekte småfisken. Den er nydelig. Når mørket senker seg over byen starter det aktive kvelds- og nattelivet med muligheter av alle kategorier.

Benalmadena ligger ca 3 km fra Torremolinos. Mellom Marbella og Torremolinos er det 45 km, og fra flyplassen i Malaga er det kun 8 km.