Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Oahu

Topp » USA » Hawaii » Oahu

Oahu

Oahu er Hawaiifavoritten for alle

Oahu er, sammen med Maui, en av de mest populære øyene, og Hawaii's 3. største. Hovedstaden Honolulu er velkjent for de fleste, og det er i dette området de fleste turistene velger å bo.

Honolulu er en mangfoldig smeltedigel. Med sin beliggenhet nesten langt fra USA som fra Japan sier det seg selv at både innbyggere og turister kommer fra både øst og vest. Dette har også satt sine spor i form av et variert kjøkken og en spennende miks av asiatisk, amerikansk og polynesisk arkitektur og kultur.

Du skal ikke reise langt ut av hovedstaden før det ekte Hawaii viser seg i form av vakker natur, grønnkledde åser og mektige vulkaner. Selvfølgelig ispedd en rekke strender og badeviker rundt hele øya. Leiebil er en utmerket måte å oppdage Oahu på i eget tempo.

De fleste hotellene ligger ved Waikiki Beach, og her bor man i umiddelbar nærhet til både strand, shopping og uteliv.


Honolulu

Livlige Honolulu - Hawaiis gateway

Honolulu er hovedstaden på Hawaii, og ligger på øya Oahu. Byen er et perfekt utgangspunkt for en Hawaii-reise, og herfra tar man seg enkelt rundt på øya med leiebil eller kollektivtransport.

Turismen konsentrerer seg i hovedsak langs Waikiki-stranden, og det er her du finner det beste utelivet, de beste restaurantene og den beste shoppingen. Bor du her er alt i umiddelbar nærhet, og på kveldstid kommer virkelig kultur, musikk og dans til live i gater og på utesteder.

Waikiki-stranden er langgrunn, rolig og godt tilrettelagt for store og små. Området er barnevennlig og mange av hotellene ligger rett på stranden. Rimeligere hoteller ligger noen kvartaler opp i gatene, og er prisgunstige alternativer.

Ved å bo i Honolulu ligger Oahu for dine føtter med enkel tilgang til alle attraksjoner og steder som bør ses, både på land og i vann.


» Bilder fra Honolulu

Honolulu