Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Barcelona

Topp »  » Barcelona
Klikk på bildet for å se neste
  Neste 
Barcelona
Barcelona er kun noen timer unna med fly og det finnes mange billige flybilletter hvis man er fleksibel. Har du ikke vært i Barcelona tidligere er det på tide å reise dit.

Barcelona kan by på det meste når det gjelder kunst, kultur, arkitektur, store matopplevelser og shopping. Barcelona er hovedstaden i Catalonia og et av de største og mest populære reisemål i Spania. Barcelona er kjent for sin gjestfrihet, arkitektur, kulturelle opplevelser og en historie som er blant de eldste i Europa. Barcelona er byen som aldri sover og er proppfull av sjarme med sin flotte beliggenhet mellom fjellene og de vakre strendene langs Costa Brava.

Med sin unike beliggenhet har Barcelona funnet en fin balanse mellom det gamle og tradisjonsrike og det nye og moderne. Barcelona har rykte på seg som den mest kosmopolitiske, moderne og avantgarde byen i Spania. Barcelona har et mangfold av kunstneriske og arkitektoniske opplevelser samt en historie med store kunstnere innen moderne kunst og arkitektur som Dali, Gaudi, Miro og Picasso.

I Barcelona er det en del severdigheter man ikke må gå glipp av, og det kan være lurt å hoppe på en sightseeing buss for å skaffe seg den store oversikten. Når man reiser til Barcelona kommer man ikke utenom la Sagrada Familia, katedralen som et verdenskjent mesterverk av Gaudi og som fremdeles er under utbygging! Den gotiske bydelen i Barcelona er bare noen minutter unna promenadegaten la Rampla

som må oppleves: trange gater og smug og en helt spesiell atmosfære.

Når der gjelder kulinariske opplevelser i Barcelona så er det 3 viktige ingredienser som gjelder: olivenolje, hvitløk og tålmodighet! Tapas (småretter) er veldig vanlig og populær mat å spise i Barcelona, alt fra deilig spekeskinke, poteter tilberedt på mange forskjellige vis, reker i hvitløk, kjøttboller, diverse grønnsaker, kjøtt og fisk med mer. Under er restaurantbesøk i Barcelona er maten ofte ledsaget av gode spanske viner eller øl (cerveza). Når det gjelder uteliv så har Barcelona et stort utvalg av barer, puber, kafeer og restauranter, her finnes noe for enhver smak og for alle aldre. Alle de sentrale bydelene i Barcelona har mye å tilby når det gjelder hygge og uteliv og havneområdet er intet unntak.

Barcelona by er et shopping eldorado og motemekka nr.1! Det er mye fint å kjøpe, spesielt når det gjelder sko, vesker, skinn og klær. Barcelona har moter og trender i fokus og har uttallige butikker, varehus og spesialutsalg som tilfredsstiller den enkeltes smak og lommebok.


» Kart over Barcelona
Bilder fra Barcelona Bilder fra Barcelona Bilder fra Barcelona Bilder fra Barcelona
Bilder fra Barcelona Bilder fra Barcelona Bilder fra Barcelona Bilder fra Barcelona
Bilder fra Barcelona Bilder fra Barcelona Bilder fra Barcelona Bilder fra Barcelona

Tourist promotion video for Barcelona