Archavi

Archavi er en travel gresk småby og et ypperlig reisemål for en familieferie med mye sol og flotte strender. Her ligger små og store feriehoteller side om side med hyggelige tavernaer som serverer gode og smakfulle greske retter.

Archavi er en travel gresk småby og et ypperlig reisemål for en familieferie med mye sol og flotte strender.

Byen har fjellene i bakgrunnen og mot havet, ligger små og store feriehoteller side om side med hyggelige tavernaer som serverer gode og smakfulle greske retter.

Området har lange, fine og myke sandstrender ideelle for den totale strandferien. I den ene enden av stranden finne du et senter for vannaktiviteter. Her kan du også leie båt om du ønsker å fiske eller bare dra på båttur. Dessuten vil alle i familien, uansett alder, like seg i vannparken Hydropolis.

Bak småbyen finner du tilrettelagte løyper for  fotturistruter. Disse er knyttet sammen i det store nettet av merkede stier over hele øya, Korfu Trail.

Fra denne koselige feriebyen kan du lett finne fram til de historiske stedene, og rett i nærheten ligger et romersk bad og et dorisk tempel. Byen Roda ligger 10 minutters kjøring mot vest og St.Spiridon mot øst.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Acharavi
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 14°C 5°C 16°C
Feb 14°C 6°C 16°C
Mar 16°C 7°C 16°C
Apr 19°C 10°C 17°C
Mai 24°C 13°C 20°C
Jun 28°C 17°C 24°C
Jul 31°C 19°C 26°C
Aug 31°C 19°C 26°C
Sep 28°C 17°C 26°C
Okt 23°C 14°C 23°C
Nov 18°C 10°C 20°C
Des 15°C 7°C 18°C
Prognose for Acharavi