Agia Galini

Helt på sørsiden av Kreta finner du Agia Galini. en sjarmerende landsby som har beholdt sitt særpreg til tross for at stedet har blitt en turistperle.

Helt på sørsiden av Kreta ut mot det Libiske Hav, som er en del av Middelhavet, finner du Agia Galini.

Dette var opprinnelig en liten og søvnig fiskerlandsby, men i dag er det en sjarmerende landsby som har beholdt sitt særpreg, til tross for at det har blitt en turistperle. Stedet ligger godt skjermet med åssider på tre kanter og med azurblått hav i fronten. Her finnes et godt utvalg av hoteller og tavernaer hvor noen av dem også har flott havutsikt.

Agia Galini har et godt utvalg av små butikker. Her finner du gullsmeder og keramiske verksted samt andre håndverksbutikker side om side i brosteinslagte, bilfrie gater.

Langs sjøsiden ligger strendene med muligheter for å drive med mange ulike vannaktiviteter. I selve havnen i Agia Galini kan du dra på utflukt med en av turistbåtene til avsidesliggende huler, øyer og andre fiskelandsbyer.

Dette er også et godt utgangspunkt for å besøke den gamle romerske byen Gortyn, og det vakre minoiske slottet Phaistos.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Agía Galíni
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 9°C 17°C
Feb 15°C 9°C 16°C
Mar 16°C 10°C 16°C
Apr 20°C 12°C 17°C
Mai 23°C 15°C 20°C
Jun 27°C 19°C 23°C
Jul 28°C 22°C 26°C
Aug 28°C 22°C 26°C
Sep 26°C 20°C 26°C
Okt 23°C 17°C 24°C
Nov 20°C 13°C 21°C
Des 17°C 11°C 19°C
Prognose for Agía Galíni