Grand Baie

Grand Baie ligger nordøst på Mauritius, og er i dag en av de mest populære destinasjonene på øya. Dette er et prisgunstig alternativ med mange leilighetshotell og passer fint for deg som ønsker en livlig atmosfære.

Prisgunstige og livlige Grand Baie

Grand Baie ligger nordøst på Mauritius, og er i dag en av de mest populære destinasjonene på øya. Her finnes et rikt utvalg av restauranter , barer og kafeer, samt en rekke butikker i alle kategorier. I motsetning til mange av de andre reisemålene på Mauritius hvor man ofte tilbringer mye av ferien inne på resortene, er Grand Baie et område der det er vanlig å gå ut av hotellene på kvelden. Du kan rusle langs strandpromenaden og spise på ulike restauranter, eller handle egne råvarer og tilberede mat selv hvis du bor på et leilighetshotell, noe det er mye av her. Grand Baie er derfor et prisgunstig alternativ og passer fint for deg som ønsker en livlig atmosfære.

Strendene i Grand Baie når ikke helt opp til de i f.eks Belle Mare, men de er fortsatt flotte, hovedsaklig bestående av små viker og bukter. Hovedstranden har en hyggelig marina med flotte yachter og katamaraner.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Grand Baie
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 29°C 23°C 28°C
Feb 29°C 23°C 29°C
Mar 29°C 23°C 29°C
Apr 28°C 22°C 28°C
Mai 26°C 20°C 27°C
Jun 25°C 18°C 26°C
Jul 24°C 18°C 25°C
Aug 24°C 18°C 24°C
Sep 25°C 18°C 24°C
Okt 26°C 19°C 24°C
Nov 28°C 20°C 26°C
Des 29°C 22°C 27°C
Prognose for Grand Baie