Bilde av Mauritius

Mauritius

Mauritius er en fantastisk øy i det Indiske Hav. Det tropiske paradiset Mauritius er perfekt for de som skal på bryllupsreise, eller ønsker en fantastisk ferie i nydelige omgivelser.

Turistene kommer til Mauritius spredt gjennom hele året. Men jul/nyttårstider er nok tiden Mauritius har flest besøkende. Det kan derfor være lurt å bestille reisen til Mauritius i god tid om du ønsker å tilbringe juleferien der. Den aller beste tiden å reise til Mauritius værmessig er fra mai til november da det ikke er så mye regn og luftfuktighet. Fra desember til april kan været bli veldig varmt i Mauritius.

Det beste ved Mauritius er de kritthvite strendene og det blå klare havet. Det klare vannet på Mauritius er perfekt for snorkling. Vannet i Mauritius er omringet av korallrev. Du kan også bli med på fisketurer i Mauritius, for å fange eksotiske fisker. Ta også en utflukt til de vakre blå lagunene på Mauritius. Hvorfor ikke benytte anledningen til å ha en aktiv ferie når du er på Mauritius? Du kan for eksempel prøve vannscooter, seiling, strandvolleyball. Og dersom du er glad i golf, tilbyr Mauritius et godt utvalg i gode golfbaner.

Ta deg en tur til Casela Nature & Leisure Park på Mauritius. Her finner du blant annet svære skillpadder, tigrer, kenguruer samt mange spennende fuglearter. Men dersom du har lyst å se krokodiller, kan du gjøre nettopp dette på Mauritius. Vanilla Crocodile & Tourism Park har over 1000 Nil Krokodiller. Parken har også flere eksotiske planter, banan og bambustrær som trives veldig godt i Mauritius tropiske klima.

Lange dager i solen på Mauritius skjerper appetitten. Og denne får du tilfredsstilt på Mauritius, uansett hva din smak måtte være. Du kan for eksempel smake utsøkte retter fra det Indisk, fransk, eller kinesisk kjøkken på Mauritius. Disse restaurantene finner du en del av langs Mauritius populære strendene.

Det er ingen fare for shoppingglade å besøke Mauritius. Du kan du handle alt fra eksotisk krydder, smykker, lokalt håndverk, klær, parfyme med mer. Du finner også kjøpesentre på Mauritius, samt små butikker rundt omkring.

Søk etter reiser til Mauritius

Vær og klima

Prognose for Mauritius:

Fly + Hotell

Grand Baie ★★ 6n 11 282,-
Balaclava ★★★ 7n 11 860,-
Flic en Flac ★★★ 7n 11 862,-
Blue bay ★★★ 6n 13 108,-
Trou aux Biches ★★★ 6n 13 108,-
Tombeau Bay ★★ 6n 14 204,-
Port Louis ★★★★ 6n 14 658,-
Anse La Raie ★★★ 6n 14 882,-
Bel Ombre ★★★★ 8n 15 624,-
Grande Pointe aux Piments ★★★ 7n 15 850,-

Søk etter reiser til Mauritius

Kart

Mauritius

Reisemål i Mauritius

Andre reisemål i Syden og storbyer i Europa