Hua Hin

Hua Hin ligger 2,5 timer sør for Bangkok, og er det eldste og mest tradisjonsrike feriestedet i Thailand. Byen er berømt for sine mange restauranter med sjømat, som blir levert rett til restaurantene fra de lokale fiskerne.

Thailandsk atmosfære, spa og nydelig sjømat

Hua Hin ligger 2,5 timer sør for Bangkok, og er det eldste og mest tradisjonsrike feriestedet i Thailand. Destinasjonen er spesielt attraktiv blant innbyggere fra Bangkok som ønsker å besøke Hua Hin i helgene. Den populære kongen i Thailand har sitt sommersted her og derfor har mange thailendere et forhold til den lille byen ved sjøen.

Hua Hin er også etterspurt av utenlandske turister og en god del skandinavere legger ferien sin hit. Langs den 5 km lange Hua Hin Beach ligger en rekke gode og store hoteller. Dog har Hua Hin likevel klart å bevare den spesielle atmosfæren fra eldre tider. Sjøen er relativt ren, men stranden kan til tider bli litt borte når det er høyvann.

Byen er berømt for sine mange restauranter – spesielt sjømat – som blir levert rett til restaurantene fra de lokale fiskerne. Nattelivet er roligere i Hua Hin sammenliknet med andre destinasjoner i Thailand. Derfor er Hua Hin spesielt populært blant familier og par.

Tips på aktiviteter man kan gjøre i Hua Hin:

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Hua Hin
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 30°C 21°C
Feb 31°C 22°C
Mar 32°C 24°C
Apr 34°C 25°C
Mai 33°C 26°C
Jun 33°C 26°C
Jul 33°C 25°C
Aug 33°C 25°C
Sep 32°C 25°C
Okt 31°C 24°C
Nov 30°C 23°C
Des 30°C 22°C
Prognose for Hua Hin