Nha Trang

Badebyen Nha Trang er et populært reisemål i Vietnam. Byen har en flere km lang strand med luksusresorter og rimeligere hotell side om side. Utenfor kysten finnes det en rekke eksotiske øyer og området kan tilby unike dykkemuligheter.

Sol, strand og dykking i Nha Trang

Badebyen Nha Trang er et populært reisemål i Vietnam som tiltrekker seg både både asiatere og europere. Her strekker en flere km lang strand seg langs byen, og både luksusresorter og rimeligere hoteller ligger side om side.

Foruten den gylne stranden, finnes det en rekke eksotiske øyer utenfor kysten som er fine dagsturer. Vannet er krystallklart og området kan tilby unike dykkemuligheter med et rikt liv under overflaten. I innlandet er det også mye å se og oppleve hvis du trenger en avveksling fra det behagelige strandlivet.

Nha Trang er en pulserende by og en fin plass å legge siste del av Vietnam-reisen til. Etter en spennende og aktiv reise, er det ingenting som er bedre enn å ligge på en solseng i Nha Trang og la timene seile avgårde.

Høysesongen i Nha Trang er fra desember til juni, og februar-mars er særlig solrikt og varmt. På høsten er været mer ustabilt og medbringer en del nedbør.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Nha Trang
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 28°C 21°C 25°C
februar 29°C 22°C 26°C
mars 30°C 23°C 26°C
april 32°C 24°C 28°C
mai 33°C 25°C 29°C
juni 33°C 25°C 29°C
juli 33°C 25°C 29°C
august 34°C 25°C 29°C
september 32°C 24°C 29°C
oktober 30°C 24°C 28°C
november 29°C 23°C 28°C
desember 28°C 22°C 26°C
Prognose for Nha Trang