Hanoi

Hanoi er hovedstaden i Vietnam. Selv om byen Ho Chi Minh kanskje er mer kjent, er det mange som mener at Hanoi har mer av det genuine og ekte Vietnam. Byen har en rekke museer, monumenter og attraksjoner som er verdt å få med seg.

Hanoi byr på det ekte Vietnam

Hanoi er hovedstaden i Vietnam. Byen ligger i nord, og her vil du raskt merke at kommunismen har satt sine spor. Selv om byen Ho Chi Minh kanskje er mer kjent, er det mange som mener at Hanoi har mer av det genuine og ekte Vietnam. Byen har også fått sin dose med kulturpreg fra den franske kolonitiden. Her finner du nudelbarer og gatekafeer med baguetter side om side.

Mange av de som reiser til Vietnam begynner sin rundreise med noen dager i Hanoi, før ferden gjerne går sørover til Da Nang, Nha Trang eller Phan Thiet.

Den mest populære utflukten fra Hanoi går til den vakre Halong Bay, bukten med de karakteristiske kalksteinklippene som skyter opp fra vannet. Her tilbringer man gjerne en natt ombord i lugar på en tradisjonell båt.

Hanoi har i tillegg en rekke museer, monumenter og attraksjoner i selve byen som er verdt å få med seg.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Hanoi
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 20°C 13°C
Feb 21°C 14°C
Mar 23°C 17°C
Apr 28°C 21°C
Mai 32°C 23°C
Jun 33°C 26°C
Jul 33°C 26°C
Aug 32°C 26°C
Sep 31°C 24°C
Okt 29°C 22°C
Nov 26°C 18°C
Des 22°C 15°C
Prognose for Hanoi