Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Can Picafort

Topp » Spania » Mallorca » Can Picafort

Can Picafort
Kjører du sørover fra Alcudia langs kysten kommer du til Can Picafort. Can Picafort er en av øyas eldste fiskelandsbyer. Til tross for alle turistene i sesongen, har landsbyen beholdt noe av sitt opprinnelige og genuine miljø.

Langs den lekre stranden ligger en trivelig strandpromenade med mange restauranter,kafeer og barer med nydelig havutsikt. På denne delen av strandområdet kan du leie solstoler og parasoller, og boltre deg med ulike strandaktiviteter. Deler av den lange stranden er ennå ikke utbygd hvor du kan nyte late dager i et sanddynelandskap. Det er ikke like langgrundt og stille vann i Can Picafort som det er i Alcudia. I den sørlige enden av stranden ligger havneområdet. Her opplever du å ha en fantastisk utsikt både nordover,sørover og videre østover mot Menorca.

Can Picafort har en god del aktivitetstilbud om du blir litt lei strandlivet. Da er en tur til S`Albufera Park naturpark et godt alternativ. Tjue minutters gange fra Son Baulo finner du Son Real Necropolis. Det er en godt restaurert gravplass fra fønikernes tid. For barenfamilier er et besøk til den store trelabyrinten ved Playa de Muro et must. Her kan hele familien delta aktivt i utforsking av labyrinten og løsing av ulike gåter. Flere dykkersentre er etablert havnen og har tilbud til det nivået du måtte ønske. Fra havnen kan du også bli med turbåter på tokt langs en vakker kystlinje.

Hovedgaten Paseo Colon er et kjent shopping- og restaurantstrøk med et variert tilbud. De to største festivalene de feirer i Can Picafort foregår i juli og august. 20.juli feirer de helgenen Santa Margarita. Fra 15.august og en hel uke til ende feirer de den hellige jomfru sin velsignelse. Begge fiestaene er store folkefester i Can Picafort.