Den lange strandpromenaden med palmetrær i El Arenal

Den lange strandpromenaden med palmetrær i El Arenal

El Arenal

El Arenal ligger lengst øst ved den lange stranden som kalles Playa de Palma. Om man følger den lange strandpromenaden som starter i Arenal og går i retning Palma, kommer man til slutt frem til Ca'n Pastilla.

Om man vil kan man gå hele veien inn til Palma by.

Livlig fornøyelsesliv

I Arenal er det et stort utvalg av barer, nattklubber og restauranter. Arenal kan bli livlig under høysesongen om sommeren da ungdom fra blant annet Storbritannia og Tyskland bruker destinasjonen som sitt feriested med høy "partyfaktor".

Strand og aktiviteter

Men på grunn av den lekre stranden er dette feriestedet populært også for barnefamilier. Her kan du delta på svært mange ulike strandaktiviteter. Dessuten er Arenal et flott utgangspunkt for å gjøre seg kjent med øya forøvrig. Du kan ta bussen til Palma by en dag og nyte storbylivet i en hovedstad med med både det siste nye innen trender og med historisk sus. Like utenfor Arenal ligger øyas største badeland. I nærheten ligger også Palma Aquarium som er vel verd et besøk.

Sykkel, leiebil eller buss

Pga de flotte sykkelveiene som strekker seg langs den lange kysten er det svært populært å leie sykkel i en eller flere dager. Leiebil kan også anbefales. Mallorca har mye spennende å oppdage enten du er interessert i vakker natur, nye badebukter eller ekte mallorkinsk landsbyliv.

Søk etter reiser til El Arenal

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for El Arenal:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 15°C 4°C 15°C
Februar 16°C 4°C 14°C
Mars 17°C 4°C 15°C
April 19°C 6°C 16°C
Mai 23°C 10°C 20°C
Juni 27°C 15°C 24°C
Juli 31°C 17°C 26°C
August 31°C 18°C 26°C
September 28°C 16°C 26°C
Oktober 23°C 12°C 24°C
November 19°C 8°C 21°C
Desember 16°C 5°C 17°C

Prognose for El Arenal:

Kart

S'Arenal

Andre reisemål