Cala Ratjada

På nordøstspissen av Mallorca ligger Cala Ratjada på en liten kupert halvøy med små viker og flere strender. Feriestedet har en koselig strandpromenade med et bra utvalg av kafeer, barer og restauranter hvor du kan nyte lokale spesialiteter og se på folkelivet.

Cala Ratjada ligger på en liten kupert halvøy med små viker og flere strender

Opprinnelig var dette en fiskerlandsby som spilte en stor rolle for øyas økonomi på grunn av fiske og handel. Idag ligger fritidsbåtene side om side med de private turbåtene og noen få fiskebåter i samme havn. Her kan du bli med på organiserte turer langs den fantastiske kyststrekningen eller velge deg en tur med hydrofoilen over til byen Ciutadella på naboøya Menorca.

Langs havnesiden kan du rusle på en koselig strandpromenade med et bra utvalg av kafeer, barer og restauranter,  nyte lokale spesialiteter og se på folkelivet.

Rundt halvøya ligger små viker og små og store strender. Landskapet er malerisk og det turkisblå vannet vasker strender og små klipperygger. Lei en sykkel og ta deg en tur gjennom skogen opp til fyret, Faro de Capdepera med en enestående utsikt over kysten. Fra havnen kan du bli med på en båttur for å se på grottene ved Arta. Dessuten er en tur til landsbyen Arta en opplevelse med en flott borg og den fantastiske kirken.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Cala Ratjada
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 4°C 15°C
Feb 16°C 4°C 14°C
Mar 17°C 4°C 15°C
Apr 19°C 6°C 16°C
Mai 23°C 10°C 20°C
Jun 27°C 15°C 23°C
Jul 31°C 17°C 26°C
Aug 31°C 18°C 26°C
Sep 28°C 16°C 26°C
Okt 23°C 12°C 24°C
Nov 19°C 8°C 21°C
Des 16°C 5°C 18°C
Prognose for Cala Ratjada