Colònia de Sant Jordi

Colonia Sant Jordi et flott reisemål med flere gode tilrettelagte aktiviteter for hele familien. I denne delen av Mallorca finner du mange urørte og utrolig vakre strender.

Sant Jordi er et flott reisemål med aktiviteter for hele familien

Femten minutter fra Campos, ligger Colonia Sant Jordi som regnes for å være havnen til Campos.Opprinnelig baserte landsbyen seg på fiske og jordbruk, men i dag blomstrer turismen og Colonia Sant Jordi er et flott reisemål med flere gode tilrettelagte aktiviteter for hele familien. En av attraksjonene er båtturer ut til en av øyene i Cabrera arkipelet som er blitt nasjonalpark. I denne delen av Mallorca finner du mange urørte og utrolig vakre strender.

Dette distriktet, Ses Salines, er kjent for sine gamle saltuvinningstradisjoner og dette feires med en festival hvert år i august.

I Colonia Sant Jordi finner du gode muligheter for å drive med din idrett i ett av de flotte treningsanleggene. Kanskje vil du prøve deg ut med kajak eller bli med på en av de mange båtturene i nasjonalparkområdene.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Colònia de Sant Jordi
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 4°C 15°C
Feb 16°C 4°C 14°C
Mar 17°C 4°C 15°C
Apr 19°C 6°C 16°C
Mai 23°C 10°C 20°C
Jun 27°C 15°C 24°C
Jul 31°C 17°C 26°C
Aug 31°C 18°C 26°C
Sep 28°C 16°C 26°C
Okt 23°C 12°C 24°C
Nov 19°C 8°C 21°C
Des 16°C 5°C 17°C
Prognose for Colònia de Sant Jordi