Porto Colom

Porto Colom er en liten postkortvakker fiskerlandsby sørøst på Mallorca. Feriestedet har mange flotte strender, arrangerte fotturer i vakker natur og tilbud av golf og tennis i området.

Porto Colom er en liten postkortvakker fiskerlandsby sørøst på Mallorca

Dette er virkelig feriestedet for deg som trenger en avslappende ferie. Til tross for noe turisme har Porto Colom bevart sin naturlige idyll som liten fiskerlandsby. Her finner du øyas største naturlige havn, og de typiske båtgarasjene i underkant av bryggene. Fyrtårnet, som ble bygget i 1860 og rager 42 m.oh. er med på å understreke det maleriske middelhavslandskapet.

Her kan du delta i alle former for vannaktiviteter og strendene ligger som små perler på en snor langs kysten. Store og små klipper, bukter og huler utgjør dette vakre kystlandskapet. Om du vil ha avveksling, kan du jo ta bussen eller leiebil til innlandsbyen Felantix hvor det blant annet er marked hver søndag.

For de som liker golf og tennis er det flotte anlegg for begge deler i området. Det vakre landskapet er også perfekt for turgåere og det er flere opplegg med ulike fotturer. En av de mest populære løypene tar deg fra kloster til kloster i fylket Felantix. Denne ruta kan du også ta med sykkel.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Porto Colom
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 4°C 15°C
Feb 16°C 4°C 14°C
Mar 17°C 4°C 15°C
Apr 19°C 6°C 16°C
Mai 23°C 10°C 20°C
Jun 27°C 15°C 24°C
Jul 31°C 17°C 26°C
Aug 31°C 18°C 26°C
Sep 28°C 16°C 26°C
Okt 23°C 12°C 24°C
Nov 19°C 8°C 21°C
Des 16°C 5°C 17°C
Prognose for Porto Colom