Porto Cristo

Porto Cristo er en nydelig og rolig fiskerlandsby. Havnen ligger side om side med en nydelig strand, og rett i bakkant finner du et lite sentrum med mange god spisesteder, barer, kafeer og butikker.

Porto Cristo er en sjarmerende fiskerlandsby på østkysten av Mallorca

Dette er et nydelig og rolig feriested som du reiser til for å slappe av, nyte sola og å glede deg over små og store overraskelser i et nydelig middelhavslandskap.

I havnen i Porto Cristo ligger de lokale fiskebåtene, turbåtene og store yachter. Om du ønsker en båttur med en katamaran eller en av de lokale glassbunn-båtene, får du kjøpt billetter i havnen til et stort utvalg av turer.

En av båtturene går til Cuevas del Drach, dragehulene. Her finner du blant annet en av Europas største undervannsjøer ved navn Martel. Den er helt spesiell på grunn av det fargefylte lysspillet i dryppsteinsgrotten. Hver kveld i sesongen er det klassiske konserter av musikere i grotten.

I Porto Cristo ligger havnen og en nydelig strand side om side. Rett i bakkant finner du et lite sentrum med mange god spisesteder, barer, kafeer og butikker. Flere av restaurantene har flott utsikt over havnen.

Leier du bil er det lett å reise rundt og se de andre små og store feriestedene langs kysten, og utforske innlandet med sine spennende små landsbyer og byer.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Porto Cristo
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 4°C 15°C
Feb 16°C 4°C 14°C
Mar 17°C 4°C 15°C
Apr 19°C 6°C 16°C
Mai 23°C 10°C 20°C
Jun 27°C 15°C 23°C
Jul 31°C 17°C 26°C
Aug 31°C 18°C 26°C
Sep 28°C 16°C 26°C
Okt 23°C 12°C 24°C
Nov 19°C 8°C 21°C
Des 16°C 5°C 18°C
Prognose for Porto Cristo