Stalis

Stalis, som ligger mellom Hersonissos og Malia er en rolig badeby uten det hektiske nattelivet, noe som gjør det spesielt godt egnet for barnefamilier. Strendene har gylden sand og langgrunt krystallklart vann er et ypperlig lekeområde for liten og stor.

Stalis er en av de mange små nydelige badeferiebyer på nordkysten av Kreta.

Stalis, som ligger mellom Hersonissos og Malia er en rolig badeby uten det hektiske nattelivet, noe som gjør at det passer spesielt godt for barnefamilier.

Strendene med gylden sand og langgrunt krystallklart vann er et ypperlig lekeområde for liten og stor, hvor du også finner mange typer vannsportaktiviteter du kan bli med på. Om kveldene kan du gå barbent langs stranden og nyte de praktfulle solnedgangene.

Selvom Stalis ikke har det hektiske nattelivet finnes det flere gode tavernaer, restauranter, barer og kafeer med god mat og drikke i en rolig atmosfære.

Skulle du ha lyst på forandring i ferien er det gode bussforbindelser til Heraklion og Agios Nikolaos. Du kan også leie deg bil for å utforske andre flotte kystbyer eller innlandet med spennende landskap og det historiske Knossos som bør oppleves.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Stalis
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 9°C 18°C
Feb 16°C 9°C 17°C
Mar 17°C 10°C 17°C
Apr 20°C 12°C 18°C
Mai 24°C 15°C 20°C
Jun 27°C 19°C 24°C
Jul 29°C 22°C 26°C
Aug 28°C 22°C 27°C
Sep 26°C 19°C 26°C
Okt 23°C 16°C 24°C
Nov 20°C 13°C 21°C
Des 17°C 11°C 19°C
Prognose for Stalis