Solnedgang over havnen i Hersonissos

Solnedgang over havnen i Hersonissos

Hersonissos

I den fargerike feriebyen Hersonissos er det liv og røre fra tidlig morgen til langt på natt. Her er det vakre strender og en mengde kaféer, barer, restauranter og utesteder.

I sommermånedene er utelivet svært livlig og gjør Hersonissos til et populært stedet blant ungdommer. På våren og høsten er tempoet betydelig lavere.

Sol og bad i Hersonissos

Inne i selve byen ligger et par bukter med mindre strender og rett utenfor byen er det flere større og fine strender. En av de mest populære strendene ligger rett utenfor byen. Her er det solsenger, parasoller og og vannsportaktiviteter og langs strandpromenaden er det hyggelige tavernaer, restauranter og barer. Etterhvert som solen går ned fylles restaurantene og barene opp. Noen fortsetter gjerne kvelden på diskoteket som også ligger her, og forlater ikke stranden før solen går opp igjen.

Restauranter, uteliv og aktiviteter

Det er et stort utvalg av tavernaer, restauranter og barer i Hersonissos. De fleste ligger langs strandpromenaden og på hovedgaten. Nattelivet er livlig i sommermånedene og holder til rundt havneområdet hvor det ligger diskotek og flere nattklubber. Star Beach Water Park er et badeland for folk i alle aldre. For de voksne er finnes det et svømmebasseng med barer som serverer longdrinks mens en DJ spiller dansemusikk. Her er det også mulig å hoppe i strikk. Barna har sitt eget bassengområde med vannsklier. Foran vannparken ligger stranden Star Beach med massevis av vannsportaktiviteter. Gokartbanen i Hersonissos er populær for de som ønsker fart og spenning. 

Området rundt Hersonissos

Noen kilometer utenfor Hersonissos ligger de små feriebyene Stalis og Malia. De to byene bindes sammen med en strand og en strandpromenade. Strendene her er fine og langgrunne og har utleie av solstoler og parasoller. Langs strandpromenaden ligger mange restauranter og serveringssteder. Malia er det største av disse to stedene og har det livligste utelivet. Stalis er roligere og passer bedre for familier. Litt sør for Hersonissos ligger en golfbane som er spesielt populær på våren og høsten.

Til storbyen Iráklio er det ca 35 km. Det er gode muligheter for å leie bil eller moped for de som ønsker det.

Søk etter reiser til Hersonissos

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Hersonissos:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 15°C 9°C 18°C
Februar 16°C 9°C 17°C
Mars 17°C 10°C 17°C
April 20°C 12°C 18°C
Mai 24°C 15°C 20°C
Juni 27°C 19°C 24°C
Juli 29°C 22°C 26°C
August 28°C 22°C 27°C
September 26°C 19°C 26°C
Oktober 23°C 16°C 24°C
November 20°C 13°C 21°C
Desember 17°C 11°C 19°C

Prognose for Hersonissos:

Fly + Hotell

Sirocco Apartments ★★ 7n 3 293,-
Petra Village ★★★ 4n 3 358,-
Bellino Apartments ★★★ 7n 3 535,-
Ariadni Palace ★★★ 4n 3 632,-
Acropolis Apartments ★★★ 4n 3 651,-
Anatoli Apartments ★★★ 4n 3 830,-
Dia Apartments ★★★ 4n 3 863,-
Stella Paradise ★★★ 4n 3 867,-
Piskopiano Village Villas and Apartments ★★ 4n 3 879,-
Krits Hotel ★★★ 7n 3 898,-

Søk etter reiser til Hersonissos

Kart

Hersonissos

Andre reisemål