Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Stalis

Topp » Hellas » Kreta » Stalis

Stalis
En kraftig turistutvikling langs nordøstkysten av øya har resultert i flere små nydelige badeferiebyer. Deriblant er Stalis. Stalis ligger mellom Hersonissosog Malia. I motsetning til sine "nabobyer" har ikke Stalis det hektiske nattelivet. Det gjør stedet til et flott feriested for barnefamilier.

Strendene har nydelig og gylden sand med langgrunt azurblått vann. På den måten blir den et ypperlig lekeområde for liten og stor. I tillegg har du tilbud om å delta i mange typer vannsportaktiviteter. Om kveldene kan du gå barbent langs stranden og nyte de praktfulle solnedgangene.

Selvom Stalis ikke har det hektiske nattelivet finnes det flere gode tavernaer,restauranter,bare og kafeer her hvor du kan nyte god mat og drikke.

Skulle du ha lyst på forandring i feriehverdagen er det gode bussforbindelser til både vestover til Heraklionog østover til . Du kan også leie deg bil for å utforske innlandet med sitt vidunderlige landskap som ligger som bakteppe for kystlinjen. I disse omgivelsene bør du se det historiske Knossos.