Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Cala Millor

Topp » Spania » Mallorca » Cala Millor

Cala Millor
Det klassiske turiststedet Cala Millor, som betyr "den beste havbukten", har en av Mallorcas beste strender. Stranden er bred, velholdt og det er langgrundt og er blant mange strender på øya merket med EUs blått flagg-merking. På stranden er det mange ulike aktiviteter du kan delta på. Blant annet kan du melde deg på kurs hos dykkerskolen. Områdene langs østkysten kan gi deg mange fine dykkeropplevelser.

Handlelivet i Cala Millor er begrenset. På en rusletur i gågaten vil du finne et lite utvalg av butikker. Fredagsmarkedet i Son Servera er en fin utflukt.Men husk at du må prute på alle varer bortsett fra frukt og grønnsaker. Langs hele den bilfrie strandpromenaden ligger kafeer,musikkbarer,restauranter og turistbutikkene tett. Her kan du nyte lokale delikatesser mens du iaktar et yrende "sommerliv". Cala Millor er kjent for sitt hektiske "uteliv".

Vil du oppleve hele østsiden av Mallorcaer det lurt å leie seg en bil. Bussnettet er også godt utbygd. Hele østsiden av øya har en kystlinje med hundrevis av små bukter og viker. Flere områder er gjort om til naturreservat. Strendene Cala Figuera og Cala Santanyi blir blant annet besøkt av kunstnere fra hele verden på grunn av sine lysforhold.

Cala Millor ligger ca 65 km fra flyplassen i Palma.