Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Porto Colom

Topp » Spania » Mallorca » Porto Colom

Porto Colom
Dette er virkelig feriestedet for deg som trenger å slappe av etter et hektisk arbeidsår. Porto Colom er en liten postkortvakker fiskerlandsby sørøst på Mallorcaog er den største naturlige havnen på øya.

Til tross for noe turistutbygging har Porto Colom bevart sin naturlige idyll som liten fiskerlandsby. Her finner du blant annet de typiske båtgarasjene bygget inn i underkant av bryggene. Fyrtårnet, som ble bygget i 1860 og rager førtito meter over vannflaten, er med på å understerke det maleriske og typiske middelhavslandskapet.

Her kan du delta i alle former for vannaktiviteter og strendene ligger som små perler på en snor langs kystlinjen. Store og små klipper, bukter og huler utgjør dette vakre kystlandskapet. Om du vil ha avveksling i landskapet kan du jo ta deg en tur med den lokale bussen eller med leiebil til innlandsbyen Felantix hvor det blant annet er marked hver søndag.

I dette området av øya er det lagt opp til ulike fotturer. En av de mest populære "løypene" er den som tar deg med fra kloster til kloster i fylket Felantix. Denne ruta kan du også ta med sykkel. For de som liker golf og tennis er det flotte anlegg for begge idrettene i området.