Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Porto Cristo

Topp » Spania » Mallorca » Porto Cristo

Porto Cristo
Porto Cristo er en sjarmerende fiskerlandsby som ligger på østkysten av Mallorca. Dette er et nydelig og rolig feriested. Hit reiser du for å slappe av, nyte sola og for å glede deg over små og store overraskelser i et nydelig middelhavslandskap.

I havnen i Porto Cristo finner du de lokale fiskebåtene, turbåtene samt lekre og store yachter. Om du ønsker deg en båttur med en katamaran eller en av de lokale glassbunn-båtene så får du kjøpt billetter i havnen til et stort utvalg av turer.

En av båtturene går til Cuevas del Drach, drage hulene. Her finner du blant annet en av Europas største undervannsjøer ved navn Martel. Den er helt spesiell på grunn av det fargefylte lysspillet i dryppsteinsgrotten. Hver kveld i sesongen er det klassiske konserter av musikere i grotten.

I Porto Cristo ligger havnen og en nydelig strand side om side. Rett i bakkant finner du et lite bysentrum med mange god spisesteder, barer, kafeer og butikker. Flere av restaurantene har flott utsikt over havnen.

På samme måte som fra de andre små og store stedene på denne østlige kyststrekningen av øya, kan du utforske innlandet med sine spennende små landsbyer og byer.