Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Sa Coma

Topp » Spania » Mallorca » Sa Coma

Sa Coma
Østkysten av Mallorcabærer navnet Llevante som betyr soloppgang. Med høydedraget Serres de Levante i ryggen ligger feriestedene som perler på en snor langs kystlinjen.Sa Coma og S`Illot er to av dem og ligger mellom Cala Millori nord og Porto Cristoi sør.

Disse to feriestedene ligger rett sør for den lille halvøya Punta de n`Amer. Fra Sa Coma og sørover til S`Illot strekker det seg en nydelig strand. Den er bred med finkornet sand og er langgrunn. Det gjør at området er perfekt for familier. Her kan dere deta i mange forskjellige vann- og strandaktiviteter. I "ryggen" på stranden ligger det en starndpromenade med god skygge fra pinjetrær og oliventrær på dager med stekende sol. Langs hele promenaden finner du flere restauranter hvor du kan nyte et godt måltid med både spanske og internasjonale retter.

Om du trenger avveksling fra strandlivet er områdene på innsiden av kystlinjen et spennende område å utforske. Den nordligste byen er Artà med historiske funn tilbake til maurerenes tid på 1200-tallet. Dessuten kan du besøke en av de best bevarte talayotene rett på utsiden av byen. Helt ute ved kysten herfra finner du de spennende hulene som maurerne gjemte seg i under sitt opprøret med de kristne. Byen Manacor, helt sør i fylket, er mest kjent for handel og industri. Her produserer de blant annet den kunstig mallorcaperlen og tekstiler.

Hele familien har noe å glede seg over på en ferietur til Sa Coma eller S`Illot.I distriktet finnes det ulike fornøyelsesparker. Du kommer deg enkelt fra sted til sted med små minitog, lokalbussser eller om dere leier dere bil.