Drømmen om luksus

Drømmen om luksus

Publisert: 2024-03-19 - Oppdatert: 2024-03-19

– på lavt budsjett

Å finne reiser på restplass.no betyr ikke at du må reise snart, om du ikke vil. Det betyr heller ikke at du må bo på de kjipeste hotellene.

Det betyr bare at det blir enkelt for deg å gjøre smarte valg, uansett når du vil reise. Fordi restplass.no sammenligner tilbudene hos alle arrangørene og tar frem de beste prisene på markedet – også når feriedrømmen er et liv i luksus.

Her er noen tips:

De beste tilbudene på pakkereiser med ekstra god bostandard

Greske øyer i våre hjerter
Greske øyer i våre hjerter

Gresk luksus

– Hellas i våre hjerter

Definisjonen av luksus er forskjellig fra folk til folk. Noen vil si at luksus er glitrende fontener, store svømmebasseng og lysekroner i taket. Andre mener at luksus er å tusle barbent på en liten gresk øy.

Uansett hvilken luksustype du er, her er de beste prisene til Hellas akkurat nå – til bosteder med ekstra god standard.

De beste prisene på pakkereiser til Hellas – med ekstra god bostandard

Sommerstemning og det gode live i Spania
Sommerstemning og det gode live i Spania
Spansk luksus

– i Spania er det alltid sommer

Langs den spanske kysten nord og sør for Barcelona, er det sommervarmt i mai. Det samme er det på Mallorca. Drar du til Costa del Sol er det behagelig allerede i april, og enda lengre sør, dvs. på Kanariøyene, er det sommer absolutt hele året. P.S. med all inclusive får du full kontroll på reisebudsjettet.
De beste prisene på pakkereiser til Spania – med ekstra god bostandard

Luksusfølelse med all inclusive i Syden
Luksusfølelse med all inclusive i Syden
Syden-luksus

– lavsesong vs. fellesferierOm sol, bad og deilig luksus er mer viktig enn hvilket reisemål eller land du ferierer i – søk på Syden og sorter på minimum 4 stjerners hotell, eller kanskje 5 stjerner om du vil «dra på litt ekstra». De største kuppene finnes alltid i lavsesong. Det gjelder spesielt dyre bosteder som setter ned prisen kraftig når etterspørselen faller.Vil du reise i høysesong som f.eks i påsken eller i juli må du være forberedt på å betale mer. Men prisforskjellene på fly, hotell og pakkereiser kan være store. Derfor lønner det seg alltid å sammenligne.
De beste prisene på pakkereiser til Syden – med ekstra god bostandard