Elsker, elsker ikke, elsker...

Elsker, elsker ikke, elsker...

Publisert: 2023-12-11 - Oppdatert: 2023-12-11

– en kjærlighetshistorie

Vi elsker Kanariøyene. Vi hater dem litt også, men det er aldri alvorlig ment. Noen ganger bruker vi timesvis foran pc’en mens vi drømmer om eksotiske sydhavsøyer langt, langt borte. Bare for å glemme alt i det avgjørende øyeblikket. Og når reisedokumentene ligger i innboksen, er det Kanariøyene som er målet. 

Heldigvis kan gamle elskere by på nye eventyr!

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Kanariøyene

Vakre hus på La Palma, Kanariøyene
Vakre hus på La Palma, Kanariøyene

La Palma og La Gomera

– de minst kjente øyene

Det går ingen direktefly til La Palma, men tar du bryet med en liten mellomlanding vil du ikke angre. Dette er kanskje den vakreste Kanariøya, med natur og strender i særklasse. Få turister er det også. Glad i sjømat? Da har du kommet til rett øy!

Til La Gomera kommer du enklest med båt fra Tenerife. Dette er den minste av de bebodde Kanariøyene. Den er grønn, med skoger, raviner og flotte terrasser oppover dalsidene. Ønsker du fred og ro? Er du glad i golf? Da er La Gomera midt i blinken!

De beste prisene på pakkereiser til La Palma og La Gomera

Morgentåke over vinrankene på Lanzarote
Morgentåke over vinrankene på Lanzarote

Lanzarote og Fuerteventura

– den mystiske og den sporty

Mens Fuerteventura byr på gylne, nesten hvite strender og noe som ligner på karibisk sjarm, er Lanzarote den mørke, mystiske slektningen med svarte lavastrender, vulkansk jord og vakker bebyggelse. 

Det går direktefly til begge øyene i vinter, og vil du ha flere avganger å velge blant kan en liten mellomlanding gi store valgmuligheter.

De beste prisene på pakkereiser til Fuerteventura og Lanzarote

Las Teresitas-stranden på nordsiden av Tenerife er et populært utfluktsmål.
Las Teresitas-stranden på nordsiden av Tenerife er et populært utfluktsmål.

Gran Canaria og Tenerife

– den populære og den majestetiske

Av alle de syv Kanariøyene er det Gran Canaria som er mest populær. Med daglige flyforbindelser og avganger fra flere byer i Norge er det enkelt å reise hit. Tenerife er den største og mest varierte øya, med Spanias høyeste fjell på midten og flotte strender langs kysten.

Mange reisearrangører selger pakkereiser til Gran Canaria og Tenerife. Det gjør at konkurransen i markedet er stor. Det er en fordel for oss forbrukere.

Det beste rådet vi kan gi: sammenlign før du bestiller en tur!

De beste prisene på pakkereiser til Gran Canaria og Tenerife