Om restplass.no

Restplass.no er en del av Reisegiganten AS, en av de største formidlere av feriereiser på nettet i Skandinavia. Restplass.no er ikke et reisebyrå, men vi kan hjelpe deg å finne de billigste og beste reisene, om det er charterreiser, flybilletter, hotell eller pakkereiser for storby og sol & bad.

Det er helt gratis for deg å bruke våre tjenester og vi har ingen påslag på prisen på de reiser du finner hos våre leverandører. Når du har funnet det beste tilbudet på charterreiser, flybilletter, hotell eller pakkereiser sender vi deg videre til den reisearrangøren du har valgt. Det er du som gjennomfører ditt kjøp. Det kan være et flyselskap, et reisebyrå på nettet eller en charterreise-arrangør. Vi fokuserer mest på reiser med avreise innen nær tid, men du skal naturligvis også kunne finne reisetilbud hos oss lengre frem i tid, og ofte kan det være smart å være tidlig ute for å få et best mulig utvalg.

Vi står bak flere av de største reise-portalene i Norden: restplass.no, sistaminuten.se, afbudsrejser.dk, destination.se og akkilahdot.fi.

Kontorer på Factory Tøyen, Oslo

Vi har våre kontorer her på Factory Tøyen i Oslo.