Los Cristianos har fin strand, hyggelige bosteder og gode restauranter

Los Cristianos har fin strand, hyggelige bosteder og gode restauranter

Los Cristianos

Fra den palmekantede strandpromenaden i Los Cristianos er det meste i nærheten; havnen, sentrum og den gamle bydelen med sine smågater. Los Cristianos er et hyggelig reisemål på sydsiden av Tenerife, kun et kvarters kjøretur fra flyplassen.

De senere årene har Los Cristianos vokst mer eller mindre sammen med livlige Playa de las Americas. Likevel har Los Cristianos klart å beholde sin egen rolige sjarm. 

Sentrum, strand og strandpromenade

Det meste skjer rundet den hyggelige stranden, strandpromenaden og det lille sentrumet som for en stor del er bilfritt. Her ligger lokale restauranter og barer og en del butikker. Får man lyst på et bad er det bare å krysse strandpromenaden så har du havet og den ene av de to strendene i Los Cristianos rett der. Den andre stranden ligger litt nærmere Playa de las Americas. Denne stranden heter Las Vistas og er den største og beste stranden på hele Tenerifes sydkyst. Følger du den lange strandpromenaden kommer du til Playa de las Americas og videre hele veien til Fañabe og videre til den lille fiskerbyen La Caleta.

Mat og drikke

Miljøet i Los Cristianos er litt mer kanarisk enn i Playa de las Américas og stedene rundt. Her er andelen lokale, spanske restauranter og butikker flere og miljøet er roligere. Det meste av utestedene er sentrert rundt strandpromenaden og det lille sentrumet.

Natur og utflukter

Man kan ikke unngå å legge merke til fjellene som rager opp bak Los Cristianos. De er en blanding av grønne åser og massive fjellrygger og høyest av alle er vulkanfjellet Teide som med sine 3718 moh er Spanias høyeste fjell. Veien oppover mot Teide er smal og svingente. Man kan ta en fjellgondol opp mpt toppen og har du lyst er det mulig å gå de siste seige og knappe 200 metrene. Du vil få lønn for strevet for utsikten derfra er mer enn vakker.

Søk etter reiser til Los Cristianos

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Los Cristianos:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 22°C 15°C 21°C
Februar 22°C 15°C 20°C
Mars 23°C 16°C 20°C
April 23°C 16°C 20°C
Mai 24°C 17°C 21°C
Juni 25°C 19°C 22°C
Juli 28°C 20°C 22°C
August 28°C 21°C 23°C
September 28°C 21°C 24°C
Oktober 26°C 20°C 24°C
November 25°C 18°C 23°C
Desember 23°C 16°C 21°C

Prognose for Los Cristianos:

Andre reisemål i Tenerife