Bilde av Los Gigantes

Los Gigantes

Det er et dramatisk landskap som møter deg når du kommer til Los Gigantes. Området består egentlig av tre relativt kuperte steder som har vokst sammen. Det er Los Gigantes som ligger ved en hyggelig marina, Puerto Santiago med typisk kanarisk småbysjarm og moderne Playa de la Arena like ved den fine, svarte lavastranden.

Dette var inntil for noen få år siden ikke et sted for turister men et vakkert sted hvo rTenerifes innbyggere selv bodde. I dag er det flere hoteller og resorter her men stedet er fortsatt like vakkert og det har beholdt mye av sin opprinnelige sjarm.

Sol, bad og vakre omgivelser

Dette er den mest solsikre kysten på Tenerife. Stranden er av mørk, finkornet lavasand og vannet er krystallklart. Vil du bade i roligere vann er det offentlig badeanlegget et populært tilholdssted. De velkjente høye klippene stuper rett ned i havet og det grønne, kuperte landskapet lokker med flotte naturopplevelser. Solnedgangene på denne delen av øya er svært vakre og fra flere restauranter i havnen har du panoramautsikt både til solnedgangen og helt over til naboøya La Gomera. 

Aktiviteter og utflukter

Det er som regel mulig å bli med på den på fisketur fra den lille havnen, men det er også svært hyggelig å bare sitte og se på aktiviteten som foregår. Her fins det hyggelige små restauranter, barer og butikker, og de fleste husene er bygget i kanarisk stil. Det finnes flere turstier som frister til fotturer i det vakre området. Den nærmeste golfbanen er Abama Golf og ligger noen mil unna. Det er noen få barer og mange gode restauranter her. Utelivet er ikke utpreget og består aller helst av lange, velsmakende middager. Bestiller du en leiebil for en dag eller to er det enkelt å ta seg rundt fra Los Gigantes til vulkanfjellet Teide og til andre vakre områder av Tenerife.

Søk etter reiser til Los Gigantes

Wikipedia-artikler

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Los Gigantes

Kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 7°C 1°C 21°C
februar 8°C 1°C 20°C
mars 9°C 2°C 20°C
april 11°C 3°C 20°C
mai 14°C 5°C 21°C
juni 18°C 9°C 22°C
juli 22°C 13°C 22°C
august 22°C 14°C 23°C
september 18°C 10°C 24°C
oktober 14°C 7°C 24°C
november 11°C 4°C 23°C
desember 8°C 2°C 21°C

Prognose for Los Gigantes

Tilbud - Fly + Hotell

Harbour Club ★★ 7n 4 311,-
Dragos del Sur ★★★ 7n 4 399,-
Royal Sun ★★★★ 7n 4 905,-
Lagos de César ★★★★ 7n 5 793,-
Be Live Family Costa los Gigantes ★★★★ 7n 6 468,-
Barceló Santiago ★★★★ 7n 6 635,-
TUI Sensimar Stil Los Gigantes ★★★★ 7n 7 165,-

Søk etter reiser til Los Gigantes

Kart

Los Gigantes

Andre reisemål i Tenerife