Røde telefonkiosker

Røde telefonkiosker

London

Det er kun et par timers flytur til London, og det er mulig å oppnå meget billige flybilletter. London er et sjarmerende reisemål, som byr på noe for de fleste...

Dersom det er din første reise til London, er det noen steder du bør få med deg. Sjansen er at du havner ved Picadilly Circus enten du planlegger det eller ikke. Du vil trolig se turister som tar bilde av reklameplakatene der, men sjekk heller ut statuen av den skjønne bueskytende Eros som ligger på sørvestsiden av plassen. Mye mer sjarmerende! I London holdes kredittkortene varme på en shoppingtur i Oxford Street. Kulturlivet i London er også ganske imponerende, enten om du vil oppleve en spennende musikal, eller besøke en av de mange turistattraksjonene som finnes. London har alt.

Den storslåtte St.Pauls Cathedral i London hvor prinsesse Diana og prins Charles giftet seg i sin tid er verdt et besøk. Eller ta turen til den tradisjonelle gotiske kroningskirke Westminister Abbey, som blant annet er siste hvilested for landets monarker. Stedet for nåtidens monark bør også oppleves: Buckingham Palace i London. Det er alltid like fascinerende å se på vaktskiftet.

London har også den veldig unike og karakteristiske klaffebruen Tower Bridge. Det finnes ikke lignende noe sted i verden. Tower of London er også verdt et besøk, tidligere fengsel, og residens for de kongelige. Henrettelser har også funnet sted der. Apropos henrettelser, har du et ønske om å vite mer om Londons dystre historie, og har du nerver av stål, så anbefales London Dungeon på det sterkeste!

Søndag er en flott dag å dra på marked når du er i London. Camden, Portobello Road eller Spitalfields har gode markedsplasser. Videre er også en tur til Greenwich å anbefale, usikten av London er helt nydelig der. I dette området finnes også mange sjarmerende puber hvor man bør ta en stopp og kanskje slå av en prat med en lokal helt eller to.

Musikaler er veldig populært, men teaterlivet i London er også til å anbefale. Videre så er det lite som slår opplevelsen av en skikkelig Premier League kamp i London. Selv om fotball ikke er din største interesse så er sjansen stor for at du blir revet med av den fantastiske stemningen på tribunen blant supporterne. Det vil si, dersom du er så heldig å få billett… Uansett ønsker, alder og behov, London byr på det meste.

Søk etter reiser til London

Wikipedia-artikler

Videoer

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for London

Kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 8°C 4°C 9°C
februar 8°C 3°C 9°C
mars 11°C 5°C 8°C
april 14°C 6°C 10°C
mai 17°C 9°C 12°C
juni 20°C 12°C 14°C
juli 23°C 15°C 16°C
august 22°C 15°C 17°C
september 19°C 12°C 18°C
oktober 15°C 10°C 16°C
november 11°C 6°C 15°C
desember 9°C 5°C 12°C

Prognose for London

Kart

London

Reisemål i London

Andre reisemål i Syden og storbyer i Europa