Bilde av Hakone

Hakone

Hakone ligger i Fuji Hakone Izu nationalpark som er rundt 80 km vest for Tokyo. Stedet blir besøkt av cirka 19 millioner turister i året som søker ferieopplevelser fra ellers stressende storbyhverdag. Byen har mange hoteller med varme kilder i gammel japansk stil.

Dette området har utrolig mange spennende steder å oppleve. Om du legger turen til Japan, bør du oppleve dette vakre naturreservatet

Owakudani-dalen har et krater som ble formet etter det siste utbruddet i Hakone fjellene for 3000 år siden. Den dag i dag spruter det ut varm damp fra kraterert og viser at vulkanen i Kamifjellet er høyst levende. Det var engang kjent som Oojigoku(helvete), eller store helvete, men ble gitt navnet Owakudani da keiseren skulle besøke det i 1876. Herfra kan vi se Fuji fjellet.

Sengokuhara er et lavakrater som delte Ashi sjøen i to. Den ene halvparten forble Ashi sjøen mens den andre ble et gjørmete våtmarksområde. Flere sjeldne planter og vekster finnes kun i dette området og en del av omerådet ble erklært naturreservat i 1934.

Ashi er en innsjø som ble til for cirka 400 tusen årsiden. Det vakre og majestetiske Fuji-fjellet kan du se fra den sørlige bredden av sjøen. Ashi sjøen har mange forskjellige typer fisk og hobbyfiskere bruker sjøen aktivt.

Komagatake-fjellet er 1357 meter høyt og har en panoromatisk utsikt som inkluderer Fujiflellet, Ashi sjøen og de nærliggende fjellene.

Et annet av de mektige fjellene i området er Kintoki-fjellet med en høyde på 1213 meter. Ved foten av dette fjellet foregikk handlingen i den kjente japanske “Kintaro” legenden.

Søk etter reiser til Hakone

Videoer

Kart

Andre reisemål i Japan