Bilde av Protaras

Protaras

Fig Tree Bay og Protaras ligger på sydøstkysten av Kypros og er en nesten sammenhengende rekke av gylne, barnevennlige sandstrender. Her er stemningen mye roligere enn i Ayia Napa som ligger en kort taxitur unna.

Det er likevel nok av restauranter, kaféer og barer her til at du både kan spise og drikke godt, og skulle du ønske litt mer liv og røre er det bare å stikke en tur innom nabo-stedet "rett rundt hjørnet".

Sol, bad og barnevennlige strender i Protaras

Strendene i Protaras og Fig Tree Bay er de aller beste på Kypros. De er langgrunne og brede med gyllen, silkemyk sand. Barnefamiliene storkoser seg her. Det gjør også unge og voksne som liker et rolig miljø. Kyststrekningen er nesten 10 kilometer lang og har flere strender og badeviker. Protaras Beach er den mest populære og største stranden. Blandt de litt mindre vikene er Fig Tree Bay den mest kjente. Green Bay som ligger en liten spasertur på 10 minutter unna er en rolig liten strand hvor mange blir fristet til å starte med snorkling eller dykking bl.a. på grunn av det klare fine vannet.

Restauranter, butikker og uteliv i Protaras

Protaras Avenue er en 1,5 kilometer lang gate som går vestover fra Kypros regnes som sentrum. Her ligger det flere restauranter, barer, kaféer og noen små butikker og bakerier. Utvalget er mer beskjeden enn i Nabo-byen Ayia Napa men absolutt nok om du ikke er ute etter et å oppleve et livlig uteeliv. Ønsker du større utvalg og mer natteliv er det kort vei med lokalbuss eller taxi til Ayia Napa.

Søk etter reiser til Protaras

Andre reisemål