Novotel Budapest Danube

Budapest, Ungarn Flagget til Ungarn

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Avstand sentrum: 800 m
  • Flyplass Budapest (BUD): 24.2 km (32 mins)

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet ligger på Buda-siden av byen, mellom Margareta-broen og Kjedebroen, med utsikt over Donau og parlamentet. Hotellet ligger ti minutters gange fra Buda-slottet, som står på UNESCOs verdensarvliste, og de sentrale gågatene. Gjester finner offentlige transportmidler om lag 200 meter fra hotellet på Batthiány-plassen, og én kilometer unna ligger kjøpesenteret Mammut. Váci-gaten, Gellért-åsen og Citadella og Helteplassen ligger innen 20 minutters kjøring fra hotellet. Budapest Ferihegy lufthavn er 20 kilometer unna.

Dette familievennlige hotellet ble etablert i 2006, og har til sammen 175 Novation-rom og tre møterom med kapasitet til 150 mennesker. Hotellet tilbyr air condition, lobby med døgnåpen resepsjon, valutavekslingsfasiliteter, heis, kafé, restaurant og gratis trådløst internett i alle rom og fellesområder.Gjester kan også benytte seg av hotellets room service og klesvask, og det finnes parkeringsplasser for dem som kommer med bil. Hele hotellområdet er tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne, og hotellet har også tre spesialtilpassede rom for gjester med nedsatt funksjonsevne.

Rommene har splitter nytt inventar og innredning fra Novation. Rommene har eget bad med dusj/badekar og hårføner, telefon, satellitt-/kabel-TV, radio, internettilgang og minibar. Kaffemaskin, dobbeltseng, selvstyrt air condition og oppvarming, og safe kommer også i alle rom.

Gjester kan slappe av i hotellets badstue, eller benytte seg av treningsstudioet. Golfbanen Alcsutboboz ligger kun 30 kilometer unna.åltider er tilgjengelig hele døgnet, enten i restauranten, i baren eller via room service.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider