Elounda Beach Hotel & Villas

Elounda, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Flyplass Kreta/Chania (CHQ): 214 km (3 hours 1 min)

Gjesters vurdering

| 4,8/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Her mangler du ingenting

Elounda Beach Hotel ligger ved den vakre Mirabelloviken i Elounda. Dette luksushotellet ligger rett ved havet og stranden i fantastiske omgivelser. Her har man virkelig tatt naturen til hjelp for å få et hotell som er i harmoni med omgivelsene. Her velger du selv om du vil bo avskilt og bare nyte havet, solen og omgivelsene, eller om du vil benytte deg av alle fasilitetene som hotellet har å tilby. Dette ferieparadiset tilbyr herlige dager i fantastiske omgivelser. Elounda ligger i den kanskje vakreste delen av nordøstre Kreta. Byen Elounda er kjent for sine luksuriøse hoteller ved kysten, men også for den hyggelige havnen og alle små og herlige viker med krystallklart vann og herlige små sandstrender. Du kan gå til Agios Nikolaus med shopping og et godt restaurantutvalg på 10 minutter.

Velg din egen overnatting

Uansett om du foretrekker å ligge på stranden eller ved bassenget, har du et herlig utvalg. Her er det flere bassenger, barnebasseng med en liten rutsjesklie og private sandstrender. Det finnes også fersk- og saltvannsbassenger og et innendørsbasseng. Området har hele 8 restauranter og flere barer. Noen av dem ligger rett ved havet, og her kan man nyte både middag og fantastisk utsikt. Det er inkludert strand-/bassenghåndkle for gjestene på hotellet. Som gjest på Elounda Beach Hotel kan du også delta på alle aktiviteter på søsterhotellet Elounda Bay Palace. Hotellet har et herlig og innbydende SPA, samt tennisbaner, badminton, volleyball, basket, minigolf og lekeplass. Ved stranden er det mange vannsporter å velge mellom. Hver sommersesong arrangeres det aktiviteter i barneklubben.

Overnatting for alle ønsker

Det finnes flere forskjellige romtyper å velge mellom. Dobbeltrom, familierom eller hvorfor ikke en privatvilla med eget basseng? Uansett hva du velger er det gratis Wi-Fi og badekåper tilgjengelig, og ved ankomst er det litt frukt og vin på rommet som en velkomstgave. En herlig frokostbuffé er også inkludert i prisene våre.

Slik bor du

Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, telefon, minibar, bad/dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, frokostsal, utendørsbasseng, solstol, strandservice, trimrom, spa, tennis, bar, Wi-Fi, parkering.

Annet

Turistskatt/Miljøgebyr betales på stedet.

Ankomst

Valgfri ankomstdag. Innsjekkingstid: 15:00, utsjekkingstid: 10:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider