JW Marriott Khao Lak Resort & Spa

Khao Lak, Thailand Flagget til Thailand

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Flyplass Phuket (HKT): 83.3 km (1 hour 23 mins)

Gjesters vurdering

| 4,7/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

JW Marriott Khao Lak er et luksuriøst ferieanlegg som ligger rolig og fredelig til langs den fine, hvite stranden Khuk Khak. Ferieanlegget består av flere bygninger omgitt av vakre tropiske grøntområder. Her bor du virkelig bra i romslige, lyse, flotte hotellrom innredet i herlig thailandsk stil. Her finner du alle tenkelige fasiliteter, bl.a. trådløst internett, minibar, safe og te- og kaffefasiliteter. I rommene er det badekåper/-tøfler, drikkevann på flaske og en praktisk strandbag med bl.a. badehåndkle. Start dagen med en stor og godt komponert frokostbuffet som passer alle smaker. Her kan du sette sammen din egen smoothie og f.eks. få omeletten stekt akkurat slik du vil ha den. Hvis du får lyst på en tradisjonell thailandsk rett senere på dagen, serveres det på «Ta-Krai», en av de fire restaurantene som finnes på anlegget. På Waterfront kan du nyte måltidene utendørs med utsikt over Andamanhavet, og hvis du er lysten på en teppenayaki og japanske retter, er Sakura valget for deg. JW Marriott Khao Lak har et såkalt lagunebasseng, et fantastisk basseng som slynger seg flere kilometer rundt på området og ender nær stranden. Prøv en behandling på fancy «Quan Spa» som tilbyr en rekke forskjellige typer massasjer og ulike skjønnhetsbehandlinger. Hvis du har lyst til å vedlikeholde formen, kan du besøke stedets velutstyrte trimrom, bestille en tid for tennis eller ta en lang spasertur langs stranden. JW Marriott Khao Lak er perfekt for både voksne og familier med barn. For barna er det barnebasseng med vannsklie, Kid´s Club og lekerom for de minste. Det er barnefrie soner både i frokostrestauranten og på stranden for voksne som ønsker litt mer ro.

JW Marriott Khao Lak ligger 15 minutter med bil fra sentrum av Khao Lak. Det er ca. 85 km til Phuket flyplass.

Beliggenhet

Rett på en rolig strand, en halv mil utenfor landsbyens sentrum.

Slik bor du

Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, vannkoker, føner, strykebrett, strykejern, bad/dusj og wc. Balkong eller terrasse.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, utendørsbasseng, solstol, strandservice (mot avgift), trimrom, spa (mot avgift), bar, trådløst internett.

Annet

Daglig renhold inngår. Sengetøy og håndduker inngår. Depositum € .

1-3 etasjer, heis mangler.

Ankomst

Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 12:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider