Renaissance Phuket Resort & Spa

Mai Khao Beach, Thailand Flagget til Thailand

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Phuket (HKT): 16.0 km (20 mins)

Gjesters vurdering

| 4,7/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Renaissance Phuket Resort & Spa er et elegant boutique-hotell som ligger rett ved den fine, lange og hvite Mai Khao-stranden i den nordlige delen av Phuket. Ferieanlegget ligger i nasjonalparken Sirinath Marine, og hvis du er ute etter ro og fred, har du kommet til rett sted. Akkurat som hotellet i sin helhet, er også rommene smakfullt og moderne innredet med finesse. Du bor komfortabelt i romslige, velutstyrte og lyse rom – alle med balkong og bl.a. trådløst internett, minibar og flatskjerm-TV. Rommene har også te- og kaffefasiliteter, badekåpe/-tøfler, DVD-spiller og drikkevann på flaske. Dette er et stort og stilig utendørsbasseng, bygd i svart stein og beliggende på en terrasse med flott utsikt over havet. Gjester kan slappe av i boblebassenget eller bestille massasje eller kroppsbehandliger på stilige Quan Spa. Hvis du vil, kan du holde det gående i det svært godt utstyrte trimrommet. Maten på Renaissance Phuket Resort & Spa får toppkarakter. Du kan velge mellom tre restauranter. På «Loca Vore Restaurant» velger du selv blant ferske, lokale råvarer som kokken deretter tilbereder. På «Sand Box Restaurant and Bar» serveres det lettere måltider i løpet av ettermiddagen. Om kvelden forvandles den til grill og bar. Det er også en kafé med en perfekt espresso og gode kaker, i tillegg til puben «The Lounge» med internetthjørne. Hotellet har en Kid´s Club, for barn mellom 4–12 år, med eget lite barnebasseng. Utvalget av restauranter og shopping i nærområdet er svært begrenset. Noen få kilometer fra feriestedet er det et lite kjøpesenter, «Turtle Village», med noen restauranter, barer og butikker. Hotellet har egen skyttelbuss til «Turtle Village», men du kan også sykle – gratis utlån av sykler i resepsjonen. Ta en tur til Phuket by, ca. 45 km fra hotellet, hvis du ønsker et større utvalg av shoppingmuligheter og fornøyelser. Det er ca. 20 km til Phuket flyplass.

Beliggenhet

Rolig og fredelig ved den lange, hvite Mai Khao-stranden.

Slik bor du

Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, vannkoker, føner, strykebrett, strykejern, dusj og wc. Balkong.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, frokostsal, utendørsbasseng, solstol, strandservice (mot avgift), trimrom, spa (mot avgift), bar, trådløst internett.

Annet

Daglig renhold inngår. Sengetøy og håndduker inngår. Depositum € .

4 etasjer, heis.

Ankomst

Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 12:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider