TUI BLUE Suite Princess - Adults Only

Taurito, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Flyplass Gran Canaria (LPA): 52.8 km (37 mins)

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Når du har TUI BLUE Suite Princess - Adults Only i Mogan som overnattingssted, bor du nær stranden, kun 1 minutter å kjøre fra Lago Taurito vannpark og 9 minutter fra Anfi Tauro golfbane. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 6,2 mi (9,9 km) unna Amadores-stranden og 6 mi (9,7 km) unna Puerto Rico-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 304 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og plasma-TV. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Lago Taurito vannpark - 0,9 km
Canary Diving Adventures - 1,2 km
Playa Taurito - 1,3 km
Las Palmas Beaches - 1,4 km
Playa Cruz de Piedra - 2,1 km
Playa del Cura - 2,8 km
Playa de Tiritaña - 3 km
Punta de los Frailes - 4,3 km
Playa Medio Almud - 4,3 km
Playa Los Frailes - 4,8 km
Anfi Tauro golfbane - 8 km
Puerto Rico kjøpesenter - 8,9 km
Angry Birds aktivitetspark - 9,1 km
Playa de Tauro - 9,2 km
Puerto Rico-stranden - 9,7 km

Den foretrukne flyplassen for TUI BLUE Suite Princess - Adults Only er Las Palmas (LPA-Gran Canaria) - 51,9 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 2 utendørsbassenger, en nattklubb og en badstue. Dette hotellet i beaux-arts-stil tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og frisørsalong. Gjestene kan enkelt og raskt ta seg rundt i området med buss (mot et tillegg). Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg noe å spise på The Restaurant, en av dette hotellets 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en bassengbar samt 4 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.30.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag første juledag er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 25. desember.
  • En obligatorisk avgift for gallamiddag på nyttårsaften er inkludert i totalprisen som vises for opphold som omfatter 31. desember.
  • Gjester under 16 år har ikke adgang til dette overnattingsstedet. Det er bare for voksne.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider