Be Live Adults Only Marivent

Cala Mayor, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Flyplass Mallorca (PMI): 17.9 km (16 mins)

Gjesters vurdering

| 3,9/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

I Palma de Mallorca (Cala Mayor) ligger Be Live Adults Only Marivent med Cala Mayor strand i umiddelbar nærhet og 4 minutter å kjøre til Palma de Mallorca havn. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 4,2 mi (6,7 km) unna Puerto Portals marina og 4,2 mi (6,8 km) unna Sankt Maria-katedralen i Palma. Føl deg som hjemme i et av de 195 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon og skrivebord. Rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Cala Mayor strand - 0,1 km
Marivent palass - 0,5 km
Pilar og Joan Miro-stiftelsen på Mallorca - 0,6 km
Porto Pi Centro Comercial - 1,5 km
Mallorca kasino - 1,6 km
Paseo Maritimo - 2,1 km
Palma de Mallorca havn - 2,3 km
Illetas-stranden - 2,7 km
Real Golf Bendinat - 2,7 km
Illetas-stranden - 3,1 km
Castillo de Bellver - 3,1 km
Plaza Gomila - 3,1 km
Auditorium de Palma de Mallorca - 3,6 km
Pueblo Español - 4,2 km
Feixina-parken - 4,5 km

Den foretrukne flyplassen for Be Live Adults Only Marivent er Palma de Mallorca (PMI) - 18,4 km

Gjester har tilgang til blant annet tilgang til internett (via kabel) (mot et tillegg), et forretningssenter og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Palma de Mallorca? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 223 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et helsestudio, et utendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (mot betaling), concierge-tjenester og vestibyle. Smak på internasjonale retter på La Plaza (abril-octubre), en av dette hotellets 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en strandbar, en bassengbar og 2 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift som skal betales til overnattingsstedet. Avgiften reduseres med 50 % etter den 8. natten, og barn under 16 år er unntatt avgiften. Andre unntak og reduksjoner kan finne sted. For mer informasjon, ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottar etter bestilling.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. november til den 30. april: EUR 0.83 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 0.41. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra den 1. mai til den 31. oktober: EUR 3.30 per person per natt i opptil 9 netter og deretter EUR 1.65). Denne avgiften gjelder ikke for barn under 16 år år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 15–15 per person
  • Avgift for wi-fi i fellesområdene: EUR 10.00 per dag (prisene kan variere)
  • Avgift for bruk av kablet internett i fellesområdene: EUR 10.00 per dag (prisene kan variere)
  • Pris for selvbetjent parkering: 18 EUR per dag
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Du må betale en avgift for tilgang til visse fasiliteter

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Gjester under 16 år har ikke adgang til dette overnattingsstedet. Det er bare for voksne.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider