Grand Okan

Alanya, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningsrom
  • Flyplass Antalya (AYT): 124 km (1 hour 53 mins)

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Grand Okan er et livlig hotell som ligger på den berømte Kleopatrastranden, omgitt av de fantastiske, pittoreske områdene på den tyrkiske rivieraen. På Hotel Grand Okan bor du på et 4-stjerners hotell med gangavstand til Alanyas bysentrum. Det er flere butikker, barer og restauranter i nærområdet, samt muligheter for ulike transportmidler, som for eksempel buss og taxi.

En god dag begynner med en god frokost. Grand Okan byr på en kontinental frokostbuffé med lokale og økologiske produkter, som serveres frem til klokken 10:30. På kvelden serveres det et spennende utvalg av forretter, varmretter og desserter i hotellets restaurant. Restauranten har et åpent kjøkken hvor du kan se at maten din tilberedes – her er det enkelt å føle seg som hjemme.

Hotellet tilbyr trådløs internettilkobling uten ekstra kostnad på hele hotellområdet.

  • Aktiviteter på Grand Okan Hotel*

For de med mye energi finnes det muligheter for å spille vannhåndball eller svømme i det store ferskvannbassenget. Barna har sitt eget basseng hvor de kan leke, mens foreldrene kan slappe av i en av de behagelige solstolene ved bassenget. Rundt bassengområdet finnes det også en rekke aktiviteter man kan drive med på tørt land, som for eksempel bordtennis, bordfotball, biljard (mot en avgift), dart og kveldsshow for folk i alle aldre.

Under oppholdet ditt på Grand Okan Hotel får du gratis tilgang til et velutstyrt og moderne treningsstudio og badstue (på forespørsel).

Slik bor du

Alle de 146 hotellrommene, inkludert to rom som er spesielt utstyrt for funksjonshemmede, er innredet med en chic og diskré stil. Alle rommene har en vakker utsikt over det glitrende Middelhavet eller de spennende Taurusfjellene. Rommene er utstyrt med fasiliteter av høy kvalitet, og er røykfrie. Luftkondisjonering, safe, telefon, Internett, minibar, føner og bad/dusj.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, frokostsal, utendørsbasseng, strandservice (mot avgift), trimrom, badstue, bar, underholdning, konferanserom, Wi-Fi.

Annet

7 etasjer.

Ankomst

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider