Seher Sun Palace Resort & Spa

Side, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Fasiliteter

 • Barnebasseng
 • Health & Fitness center (On-Site)
 • Innendørs svømmebasseng
 • Lift / Elevator
 • Nightclub
 • Parking
 • Bassengbar
 • Restaurant(s)
 • Spa
 • WLAN
 • Water park
 • Bar
 • Utendørs svømmebasseng

Avstand

 • Avstånd strand: 100m
 • Distance city: 8000m

Om hotellet

Hotellet ønsker gjester velkommen i en 5-etasjes bygning med heis og 287 rom. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring. Trådløs internettilgang i fellesområdene (uten ekstra kostnad) gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked og suvenirbutikk. Eiendommen til hotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom, et lekerom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjøretøy på parkeringsplassen uten ekstra kostnad. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer barnepass, romservice, vaskeriservice, en frisør og en lege på hotellet. Forelesninger, presentasjoner og møter kan holdes i et av de 4 konferanserommene.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg. Noen av rommene har balkong. Gjestene vil garantert få en god natts søvn i dobbeltsengen. Du kan også bestille separate soverom. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Det er også en minibar og et skrivebord eller, mot en ekstra avgift, en safe. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. Andre funksjoner inkluderer telefon, satellitt-TV og WiFi (uten ekstra kostnad). Badene er utstyrt med dusj og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Familierom er tilgjengelig for foreldre med barn.

Bassengområdet, som inkluderer 2 utendørsbassenger og et innendørsbasseng, er flott for å trene eller bare slappe av. Yngre svømmere kan plaske rundt i barnebassenget. Spenning på vannsklien, forfriskende drinker i bassengbaren og et beroligende bad i boblebadet – bassengområdet har noe for enhver sinns- og kroppstilstand. Parasoller og komfortable solsenger er tilgjengelig på solterrassen. Hotellet tilbyr et omfattende utendørs sportsprogram, inkludert tennis, boccia, sandvolleyball og basketball. Med vindsurfing, jetski, bananbåtturer og vannsport tilgjengelig, vil fans av vannsport ha mye å velge mellom. Gjestene kan nyte et bredt spekter av innendørsidretter, inkludert treningsstudio, bordtennis, biljard, dart og aerobic. Ulike velværetilbud er tilgjengelig på hotellet, inkludert et spa, en badstue, et dampbad, et hamam, en skjønnhetssalong, massasjebehandlinger og antialdringsbehandlinger. Fritidsfasiliteter inkluderer et underholdningsprogram, en barneklubb, et barnediskotek, levende musikk, en danseklubb og en nattklubb.

Spisefasiliteter inkluderer 3 restauranter, en kafé og en bar. All-inclusive kan bestilles. All-inclusive feriegjester nyter spesielle tilleggstilbud som snacks, i tillegg til et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer. En sjenerøs frokost, lunsj og middag frister gjestene med et bredt utvalg av retter.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider