Beach Club Doganay

Alanya, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Flyplass Antalya (AYT): 117 km (1 hour 46 mins)

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Beach Club Doganay er et stort og populært hotell som ligger rett utenfor Alanya. Hit kommer mange barnefamilier og par som vil ha en avslappende ferie med et komfortabelt all inclusive, herlige bad og kort vei til en by med butikker, basarer og tyrkisk hverdagsliv.

Her er det et stort frittformet basseng, separat barnebasseng og solterrasse med solstoler og parasoll (inkludert). I et hjørne av bassenget er det vannsklier med forskjellige nedfarter av ulik eventyrgrad. På stranden er det solstoler, en deilig beach- og snackbar og et avslappet loungeområde. Her tilbys det også en rekke forskjellige vannsporter og vannaktiviteter (mot avgift).

Liker du å holde deg i gang kan du ta turen til hotellets treningsrom, eller spille beachvolleyball, fotball, tennis eller en annen sportsaktivitet med andre gjester. Hotellets aktivitetsteam arrangerer og leder forskjellige aktiviteter – de fleste er inkludert. Vil du heller slappe av litt ekstra og skjemme bort deg selv kan du besøke hotellets spa med badstue, hamam (inkludert) og et utvalg av forskjellige massasje- og skjønnhetsbehandlinger (mot avgift). Det finnes en barneklubb for barn (barn 4–12 år, ikke skandinavisktalende) og et lekerom. Om kvelden arrangeres det underholdning for alle aldersgrupper. Det meste skjer i et amfiteater på hotellområdet.

Din all inclusive inkluderer måltider og snacks gjennom hele dagen. Hovedmåltidene serveres i form av buffé i hotellets hovedrestaurant. Her er det et variert og velsmakende utvalg hver dag, og du kan velge blant både lokale og internasjonale retter. Mellom måltidene er det et variert utvalg av snacks og drikke av forskjellig slag tilgjengelig i flere av restaurantene og barene i området. Varme og kalde drikker, og lokalprodusert alkoholholdig drikke er inkludert mellom 10.00 og 02.00. Enkelte importerte drikker, noen cocktails, ferskpresset jus, musserende vin, energidrikke og tyrkisk kaffe koster ekstra.

På hotellet er det et minimarked, en frisør og et lite shoppingsenter. Vil du finne flere butikker kan du reise til Alanya, for eksempel med hotellets egen shuttlebuss.

Slik bor du

Du bor i fine rom med smakfull innredning, alle med balkong og sentralstyrt ventilasjon. Alle rom har parkettgulv, minibar, telefon og safe (inkludert). I minibaren er det brus (ankomstdagen) og vann (under resten av oppholdet). Wi-Fi (langsomt) er inkludert. Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, vannkoker, føner, bad/dusj og wc. Balkong.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, innendørs-/utendørsbasseng, solstol, strandservice, trimrom, badstue, tennis, bar, underholdning, konferanserom, Wi-Fi.

Annet

Daglig renhold inngår.

Ankomst

Valgfri ankomstdag. Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 12:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider