Litore Resort Hotel and Spa

Konakli, Tyrkia Flagget til Tyrkia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Barnebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Spa
  • Barneklubb
  • Flyplass Antalya (AYT): 93.5 km (1 hour 23 mins)

Gjesters vurdering

| 4,6/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Litore Resort Hotel and Spa er en femstjerners og avslappet resort med fin utsikt over havet, rett utenfor byen Okurcalar. Hotellet er relativt nytt, åpnet i 2015, og har en egen strandstripe for herlige, late dager i sola.

Les en bok og ta en drink eller gå på dykkerkurs

Bassengområdet består av et stort frittformet basseng, separat barnebasseng, samt et lite plaskebasseng for de minste. Rundt bassengområdet er det solstoler og parasoller, og selvsagt en poolbar med snacks og drikke. Her er det også en liten men artig vannpark med tre vannsklier. På hotellstranden finner du solstoler, parasoller og beach bar med snacks og forfriskelser.

Et elegant spa og mosjonsrom er tilgjengelig for deg som gjest. Mosjonsrom, tyrkisk bad (hamam) og badstue er inkludert, og mot avgift kan du få massasje og diverse skjønnhetsbehandlinger, vel verdt et besøk – spesielt med tanke på det behagelige prisnivået.

Hvordan vil du ha det på ferien din? Hos Litore Resort Hotel and Spa kan du velge å bare ta det rolig, eller begi deg ut på nye aktiviteter og konkurranser med hotellets aktivitetsteam. De fleste sportsaktiviteter er inkluderte. Prøv deg på bueskyting, beachvolley, aerobics mm. Vannsporter som vannski, parasailing, dykkekurs osv. er mot avgift. Barneklubben er inkludert holder barna dine opptatte hele dagen (ikke norsktalende personale). Om kvelden er det underholdning for alle aldre.

Mat fra hele verden

I resortens all inclusive er mat og drikke inkludert frem til 02:00. Frokost, lunsj og middag settes frem i bufféform i hovedrestauranten. Snacks, bakst, søtsaker og enklere retter finnes rundt på anlegget, tilgjengelig til sent på natta. Her er det også tre a la carte-restauranter med forskjellig innretning. Disse er ikke inkludert i all inclusive og betales på stedet. Varme og kalde, lokalproduserte, alkoholholdige drikker samt energidrikke er inkludert mellom 07:00–02:00. Visse importerte drikker er inkludert og serveres i lobbybaren mellom 10:00–24:00.

Slik bor du

Elegante rom med høy komfort – alle med blant annet luftkondisjonering, balkong og minibar. I minibaren finner du leskedrikke, øl og vann med påfylling hver tredje dag. Safe, Wi-Fi og te- og kaffefasiliteter inngår. Vil du skjemmes bort litt ekstra, bør du kikke på hotellets "pillow menu" der du kan velge mellom tre forskjellige putetyper. Luftkondisjonering, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, føner, dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, restaurant, utendørsbasseng, solstol, strandservice, trimrom, badstue, spa (mot avgift), bar, underholdning, konferanserom, Wi-Fi.

Annet

Daglig renhold inngår.

6 etasjer, heis.

Ankomst

Valgfri ankomstdag og minst 3 netters opphold. Innsjekkingstid: 14:00, utsjekkingstid: 11:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider