Club Reef Village

Hadaba, Egypt Flagget til Egypt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Flyplass Sharm el-Sheikh (SSH): 20.5 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4,4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette overnattingsstedet er ideelt for strandferiegjester og familier, og ligger i hjertet av Sharm el Sheikh, ikke langt fra en strand. Det er omtrent 20 km til Sharm El Sheik (SSH) flyplass.

Overnattingsstedet har 129 rom. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Tjenestene inkluderer en valutavekslingstjeneste. Trådløs internettilgang (uten ekstra kostnad) lar gjestene surfe på internett og ta igjen e-post. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked og suvenirbutikk. Barna kan kose seg på lekeplassen. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Parkeringsplasser er tilgjengelig for gjester som reiser med bil. Andre tjenester inkluderer medisinsk hjelp, transport, klesvask, myntvaskeri og hotellbuss.

Aircondition, sentralvarme og vifte sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Gjestene kan slappe av og nyte delvis havutsikt fra balkongen eller den private terrassen på noen av rommene. De fleste boenhetene har sjøutsikt. Gjestene vil garantert få en god natts søvn i king-size-sengen. Separate soverom er tilgjengelig. Barnesenger og ekstrasenger kan bestilles for yngre gjester. En safe gir sikker oppbevaring av gjestenes personlige eiendeler. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. Internett-tilgang, telefon, satellitt-TV og radio tilbys også. Badene er utstyrt med dusj og hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. 30 familierom er tilgjengelig for foreldre med barn.

Enten du trenger hvile og avslapning eller mer aktivitet, kan gjestene svømme noen lengder i et av de 2 utendørsbassengene, mens barna har et spesielt svømmeområde for dem. Forfriskende drinker i bassengbaren og et avslappende bad i boblebadet (mot en avgift) er den perfekte måten å slappe av på. Gjestene kan slappe av og nyte solsengene og parasollene. For gjester som ønsker å holde seg i aktivitet, er boccia og sandvolleyball tilgjengelig. Vannsport som tilbys inkluderer aquafit eller, mot en avgift, snorkling og dykking. Overnattingsstedet tilbyr en rekke innendørsidretter, inkludert et treningsstudio, bordtennis, dart og aerobic eller, mot en avgift, biljard. Overnattingsstedet tilbyr en rekke fasiliteter i velværeområdet. Alternativene inkluderer en skjønnhetssalong og, mot en ekstra avgift, badstue, dampbad, hamam og massasjebehandlinger. Gjestene kan nyte en rekke fritidsfasiliteter og aktiviteter, inkludert et barnediskotek og levende musikk.

Spisefasiliteter inkluderer en kafé, en bar og en lobbybar. En rekke spesialiteter venter gjester i den luftkondisjonerte, røykfrie restauranten. Forfriskende drinker i strandbaren er en perfekt måte å nyte varmt vær på. All-inclusive kan bestilles. En sjenerøs og variert frokostbuffé (også for tidlige fugler og sent oppreiste) gir mange deilige grunner til å reise seg og skinne. Til lunsj og middag serverer gjestene seg selv på buffeen. Diettmåltider, vegetarretter og halalmat kan tilberedes på forespørsel. Babymat sørger for de smås velvære. Overnattingsstedet tilbyr også snacks. Overnattingsstedet tilbyr et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider