H10 Punta Negra Resort Hotel

Portals Nous, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Avstånd strand: 50 m
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Om hotellet

Dette moderne luksushotellet har en fredelig beliggenhet i det furuskogkledde området Punta Negra, nær sjøen og nær villaeiendommen Costa d'en Blanes. Den nærmeste sandstranden ligger bare noen meter unna. Innen 2 km kommer du til marinaen i Puerto Portals. Her vil gjestene kunne oppdage en overflod av butikker og underholdningssteder. Flyplassen ligger 20 km unna, og forbindelser til offentlig transport er kun et steinkast fra hotellet.

28 suiter, 13 leiligheter, 4 enkeltrom og 92 dobbeltrom er tilgjengelige for gjester i en 3-etasjes hovedbygning og en 4-etasjers hjelpebygning. Gjestene ønskes hjertelig velkommen av det flerspråklige personalet i den 24-timers resepsjonen i lobbyen. Inn- og utsjekking er tilgjengelig hele døgnet. Fasiliteter inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere og heis. En peis skaper en koselig atmosfære. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked. Gjester på hotellet er velkomne til å slappe av i hagen. Andre fasiliteter inkluderer et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en barnevakt, medisinsk hjelp, en overføringstjeneste, romservice, vaskeriservice, en frisør og et myntvaskeri. Aktive gjester som ønsker å utforske området rundt på sykkel, vil sette pris på sykkelutleie. Sykkelbod er også tilgjengelig. Gratis aviser er tilgjengelig.

Aircondition og sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Du kan nyte havutsikten fra en balkong eller terrasse. Alle rommene er teppebelagte og har en king-size-seng og en sovesofa. Separate soverom er tilgjengelig. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio, vekkerklokke og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Fasilitetene på rommene inkluderer tøfler og en dagsavis. Badene er utstyrt med dusj og badekar. Hårføner, sminkespeil og badekåper er inkludert. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har røykfrie rom.

Ferskvannsbassengkomplekset inkluderer innendørs- og utendørsbassenger, som delvis er oppvarmet, samt et barnebasseng. Gjestene kan unne seg forfriskende drinker i snackbaren ved bassenget og et avslappende bad i boblebadet. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. For gjester som ønsker å holde seg i aktivitet, er sykling/terrengsykling, tennis og golf tilgjengelig. Vannsportsentusiaster tilbys dykking. Treningsrommene er perfekte for en omfattende treningsøkt. Ulike velværealternativer er tilgjengelig på hotellet, inkludert et spa, en badstue, et dampbad, et hamam, en skjønnhetssalong, massasjebehandlinger, ayurvedabehandlinger og et solarium. Ytterligere fritidsaktiviteter inkluderer et underholdningsprogram, en danseklubb og et kasino.

Ulike spisesteder er tilgjengelig, inkludert en kafé og en bar. Gjestene kan spise på den røykfrie restauranten, som inkluderer et eget område for røykere (høye stoler er tilgjengelig). Serveringsalternativene inkluderer halvpensjon og helpensjon. Til frokost serverer gjestene seg selv på den sjenerøse buffeen. Ulike retter kan bestilles à la carte til lunsj og middag. Glutenfrie måltider og vegetarretter kan tilberedes på forespørsel.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider