Novotel London West

Kensington, Storbritannia Flagget til Storbritannia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Flyplass London Gatwick (LGW): 84.6 km (1 hour 7 mins)

Gjesters vurdering

| 4,2/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hvis du liker spaserturer i grønne omgivelser med nærhet til sentrale møteplasser, har du funnet det rette stedet. Kensington Palace og Hyde Park ligger en drøyt ti minutters kjøretur unna, og konsertlokalene Eventim Apollo og Olympia ligger innen gangavstand. Langs Themsen vil du også kunne besøke flere trivelige barer – alle innen fem minutters gange fra hotellet. Her bor du dessuten en tre minutters spasertur fra Hammersmiths metrostasjon.

Novotel London West byr på utmerkede konferanse- og arrangementfasiliteter. Med 33 fleksible arrangementlokaler, kan hotellet være vertskap for arrangementer med opptil 1000 personer. Hotellet har også 240 avgiftsbelagte parkeringsplasser til disposisjon. Hotellet har dessuten et velutstyrt treningsrom, In Balance Fitness Suite, hvor du kan trene i et trivelig miljø.

  • Restauranter og barer:*

Aroma Restaurant byr på et bredt utvalg av internasjonale retter med kjøtt av høyeste kvalitet, skalldyr, nybakt brød, frukt og grønnsaker. Maten serveres i form av en buffé. Per i dag er restauranten dessverre stengt, og serverer kun frokost.

Artisan Restaurant er hotellets à la carte-restaurant. Her serveres de fineste kjøtt-, fiske- og vegetarrettene i moderne og avslappende omgivelser. Det er et mer elegant alternativ til den mindre formelle bufférestauranten Aroma. Restauranten er dessverre stengt inntil videre.

Lounge Bar & Terrace har en egen terrasse, og blir dermed et naturlig samlingspunkt på Novotel London West. Ved å kombinere internasjonale menyalternativer med mer tradisjonelle barsnacks, skapes det et avslappet og vennlig miljø hvor man kan omgås med andre.

Slik bor du

Du bor behagelig på de moderne og ergonomisk innredede rommene. På badet finner du et badekar eller en dusj med tilgang til hårføner. Du får tilgang til gratis wifi, strykejern, safe, minibar og kaffetrakter på rommet. I Superior-rommet er det i tillegg en sovesofa.

Superior-rommet har plass til maks fire personer, og Superior Twin-rommet maks to personer. Luftkondisjonering, oppvarming, safe, satellitt-tv, telefon, Internett, minibar, vannkoker, føner, strykebrett, strykejern, bad/dusj og wc.

Bygningens fasiliteter

Resepsjon, frokostsal, trimrom, bar, konferanserom, Wi-Fi, parkering (mot avgift).

Annet

9 etasjer.

Frinetter

6% rabatt i perioden 1/4-1/4 2025. Gjelder bestillinger foretatt senest den 31/3 2025.

Ankomst

Innsjekkingstid: 15:00, utsjekkingstid: 12:00.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider